OVS naisten ja TaTS miesten Norpe Tennisliigan välieriin

22.2.2015  |  17:02


Naisten Norpe Tennisliigan toisessa puolivälieräottelussa OVS:n nuori joukkue voitti alemman alkulohkon ja sai puolivälierissä sääntöjen mukaan vastaansa ylemmän alkulohkon neljännen, HLK:n.
Kaksinpelien jälkeen tilanne oli 1-1, kun OVS:n Monica Malinen oli voittanut kaksinpelissä Zsofia Lovron ja hetkeä myöhemmin kokenut HLK:n Veera Nurmi voitti ykkösten ottelussa Milka-Emilia Pasasen.
Ratkaisu siirtyi nelinpeliin, jossa perjantaina juniorien ITF-turnauksen tyttöjen nelinpelissä finaaliin edenneet Malinen ja Pasanen ottivat varsin selvästi voiton Lovrosta ja Nurmesta.
Näin liiganousija eteni liigan välieriin, johon Smash-Kotka eteni päivää aiemmin. Ylemmän alkulohkon joukkueet HVS ja HLK putosivat näin mitaleilta.
Naisten Norpe Tennisliigan ylemmän alkulohkon voittanut Smash saa valita välierävastustajakseen joko OVS:n tai Smash-Kotkan, alkulohkon kakkoselle, TaTS:lle, jää vastustajaksi se toinen joukkue.
Välierät pelataan lauantaina 14.3.

Naisten Norpe Tennisliiga 2014/15
Puolivälierä
22.2.2015 Meilahden liikuntakeskus, Helsinki

HLK – OVS 1-2
Veera Nurmi HLK – Milka-Emilia Pasanen OVS 64 64
Monica Malinen OVS – Zsofia Lovro HLK 62 75
Monica Malinen/Milka-Emilia Pasanen OVS – Zsofia Lovro/Veera Nurmi HLK 61 62

 

Miesten Norpe Tennisliigan toisessa puolivälierissä sunnuntaina kohtasivat runkosarjan kolmas, TCT ja kuudes, TaTS. Ottelu oli viime kauden liigafinaalin uusinta, olihan TaTS liigavoittoa puolustava ja TCT hopeajoukkue.
TaTS oli puolivälierissä kaksinpelien jälkeen 2-1 johdossa, kun Lauri Kiiski voitti ykkösten ottelussa Eero Vasan ja Joel Popov kovan taistelun jälkeen kakkosten ottelussa Jesper Saarnin. Kolmosten kaksinpelin vei TCT:n Mika Purho kukistettuaan Tero Vilenin.
Tamperelaiset varmistivat jo ensimmäisessä nelinpelissä välieräpaikan, kun Timi Kivijärvi ja Joel Popov voittivat Jani Jankkilan ja Eero Vasan.
Runkosarjan voittaja GT saa valita välierävastustajakseen joko TaTS:n tai Smash-Kotkan, joka voitti puolivälierissä HLK:n 3-2. Runkosarjan kakkonen, Smash, saa vastaansa sitten sen toisen joukkueen.
Välierät pelataan lauantaina 14.3.  Niissä GT:llä ja Smashillä on kotiedut.

Miesten Norpe Tennisliiga 2014/15
Puolivälierä
22.2.2015 Esport Center, Espoo
TCT – TaTS

Lauri Kiiski TaTS – Eero Vasa TCT 62 62
Joel Popov TaTS – Jesper Saarni TCT 76 06 [11-9]
Mika Purho TCT – Tero Vilen TaTS 63 64
Timi Kivijärvi/Joel Popov TaTS – Jani Jankkila/Eero Vasa TCT 64 62

Kuvassa OVS:n naisten joukkue Milka-Emilia Pasanen (vas.) ja Monica Malinen. Kuvasta puuttuu Jessica Malinen.
Kuva: OVS

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Nieminen: Meillä on… →