Nelinpelin näytösottelu Hangossa 28.7. – Kontinen/Heliövaara vs. Nieminen/Larsson

23.7.2020  |  10:43  |  Ennakot, Seurat

Hangon Tennisstadionilla pelataan tiistaina 28.7. klo 12.00 nelinpelin näytösottelu, jossa kohtaavat huippuparit Henri Kontinen/Harri Heliövaara ja Jarkko Nieminen/Magnus Larsson.

Hangossa on perinteisesti järjestetty kesällä kansainvälinen ITF:n senioriturnaus (ITF Scandinavian EB Championships by Mandatum Life), mutta koronatilanteen johdosta on tämän vuotinen turnaus peruttu. Tapahtuman järjestelyistä vastaava Joakim Berner kertoi Hangon lehdessä halunneensa järjestää jotain peruuntuneen senioriturnauksen tilalle.

– Tapahtuma on hyvää mainosta tennikselle ja on ilahduttavaa, että se toteutuu monen suuren suomalaisyhdistyksen kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta. HTK:n lisäksi myös HVS, TaTS ja jossain määrin myös GVLK ovat osallisina järjestelyissä, sanoo Berner Hangon lehdessä.

Näytösottelussa kohtaavat nykyiset huippunelinpelaajat entinen maailmanlistan ykkönen 30-vuotias Kontinen (nelinpelin ATP-30) ja 31-vuotias Heliövaara (nelinpelin ATP-139) sekä heitä on vastassa suomalainen lajilegenda 39-vuotias Nieminen ja ruotsalainen 50-vuotias Larsson. Nieminen oli parhaimmillaan kaksinpelin ATP-listalla 13. vuonna 2006 ja Larsson oli 10. vuonna 1995.

Tapahtumajärjestäjänä toimii Hangon Tenniskerho. Tapahtumaan on aikuisille sisäänpääsymaksu ja yleisöön mahtuu enintään 500 katsojaa. Lipputulot käytetään Hangon Tenniskerhon nuorten tennistoiminnan tukemiseen tavoitteena uusien harrastajien aktivoiminen.

LUE UUTINEN: HANGON LEHTI
HANGON TENNISKERHON KOTISIVUT

Jaa:

Seuraava uutinen: Seurafoorumi keräsi noin… →