Nelinpelien Suomen mestareiksi Tiainen/Tiainen ja Haavisto/Remander

2.7.2023  |  18:48  |  Raportit

Ulkokenttien parhaat nelinpeliparit ovat Hermanni Tiainen/Jussi Tiainen ja Ella Haavisto/Stella Remander. Haavistosta tuli kisojen tuplamestari, kun hän aiemmin juhli jo kaksinpelikultaa (lue lisää).

LOPPUOTTELUT
Hermanni Tiainen/Jussi Tiainen, Smash – Aaron Matikkala/Andreas Sillaste, OVS 6-4, 6-7, 14-12

[2] Ella Haavisto, Smash/Stella Remander, HVS – [4] Asta Miettinen/Emilia Järvinen, ÅLK 7-6 (6), 6-3

 

KAAVIOT & OHJELMA: ULKOKENTTIEN SM-KILPAILUT / 3. TEHO SPORT FINNISH TOUR
KUVAGALLERIA

Miesten nelinpelifinaali saatiin pelattua ensimmäisenä; vastakkain olivat sijoittamattomat parit Hermanni Tiainen/Jussi Tiainen (Smash) ja Aaron Matikkala/Andreas Sillaste (OVS). Ottelusta kehkeytyi todellinen jännitysnäytelmä, kun molemmat parit pääsivät ottelupalloon kiinni. Oululaispari pakotti ratkaisun ottelu-tie-breikkiin voitettuaan toisen erän tie-breikissä. Tällä kertaa kymmenen pistettä ei riittänyt voittoon, vaan parien näyttävät otteet vei ratkaisua kerta toisensa jälkeen pidemmälle. Lopulta neljäs ottelupallo toi voiton veljesparille Tiainen/Tiainen. Tiaiset voittivat myös sisäkenttien Suomen mestaruuden 2022.

Naisten finaalissa kohtasivat juuri maajoukkuepeleissä loistaneet Haavisto/Remander ja loistavan turnauksen pelanneet turkulaiset Asta Miettinen/Emilia Järvinen. Miettinen/Järvinen haastoi ennakkoluulottomasti ennakkosuosikkeja ja avauserä menikin vasta tie-breikissä 8-6. Sade keskeytti ottelun toisen erän tilanteessa 2-2 ja lopulta päätös haettiin hallin puolelta. Haavisto/Remander sai paineen aikaan Miettisen syötössä ja murto 5-3 johdatti parin lopulta mestaruuteen.

Pronssiset mitalit ansaitsivat Jeri Lassila/Rasmus Rapo ja Roni Rikkonen/Vesa Ahti sekä Emelie Gabran/Aada Inna ja Venla Ahti/Eeva Ristola.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 27/2023 – →