Nalbandian voitti Niemisen Australiassa

20.1.2006  |  15:00

Laineelle nelinpelitappio

Australian avointen neljänneksi sijoitettu Argentiina David Nalbandian meni neljännelle kierrokselle voittamalla Jarkko Niemisen perjantaina luvuin 2-6, 6-3, 6-2, 7-5 kahdessa tunnissa ja 54 minuutissa.
Nieminen aloitti vahvasti vieden ensimmäisen erän 6-2 ja ottamalla toisen erän alussa murron, mutta Nalbandian pystyi siitä kääntämään ottelun edukseen. Niemisellä oli ottelussa 16 murtopalloa, joista hän pystyi käyttämään hyödykseen viisi.
Melbournessa järjestäjät joutuivat perjantaina kuumimpaan aikaan keskeyttämään ottelut kahdeksi tunniksi kuumuuden vuoksi muilla kuin katetuilla pääkentillä. Sääntöjen vuoksi näin on tehtävä kuin lämpömittarissa elohopea on noussut +35 C-asteeseen.
Niemisen ottelut jatkuvat Melbournessa vielä nelinpelissä. Hän ja Ruotsin Robert Lindstedt kohtaavat lauantaina toisen kierroksen ottelussa Tsekin Jan Hernychin ja Kroatian Ivo Karlovicin, jotka yllättivät ensimmäisellä kierroksella yhdeksänsiksi sijoitetut ”aussit” Wayne Arthursin ja Stephen Hussin.
Emma Laine ja Tsekin Hana Sromova hävisivät naisten nelinpelin ensimmäisellä kierroksella Ukrainan Viktoria Kutuzovalle ja Venäjän Anastasia Rodionovalle 4-6, 3-6.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalainen ja Tuohimaa… →