Naisten puolivälieräparit selvillä – Kulikova johdatti kärkipelaajien marssia

25.6.2020  |  13:45  |  Raportit

Naisten kaksinpelin toinen kierros pelattiin torstaiaamuna ulkokenttien SM-kilpailuissa. Puolivälieriin etenivät kaikki kärkisijoitetut pelaajat. Naisten puolivälierät pelataan perjantaina klo 10:00. Alla ovat puolivälieräparit:

[1] Anastasia Kulikova, HVS – [8] Venla Ahti, Smash-Kotka
[2] Liisa Vehviläinen, ÅLK – [5] Ella Haavisto, Smash
[3] Emma Eerola, TaTS – [7] Stella Remander, Lo-Te
[4] Mariella Minetti, TaTS – Laura Hietaranta, HVS

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA

Kärkisijoitetut pelaajat liitelivät kahdeksan parhaan joukkoon

Ykkössijoitettu Anastasia Kulikova (HVS) aloitti urakkansa tamperelaista Emilia Hartmania (TaTS) vastaan. Kovalyöntinen Kulikova ei tuhlannut aikaa helteisessä kelissä vaan takoi voimakkaiden peruslyöntiensä turvin voiton erin 6-3, 6-1.

– Olen iloinen, kun saan jälleen pelata kisaotteluita. Erityisesti kun saan pelata avauskisani Suomessa ja Talissa, josta minulla on monia hyviä muistoja. Tänään ei ollut helpoin päivä ja vastustajani laittoi minut lyömään paljon. Pystyin kuitenkin pitämään pääni ja pelini kasassa, kertoi Kulikova.

Myös toiseksi sijoitettu Liisa Vehviläinen (ÅLK), kolmanneksi sijoitettu Emma Eerola (TaTS) ja neljänneksi sijoitettu Mariella Minetti ottivat voitot myös suoraan kahdessa erässä. Vehviläinen kukisti seurakaverinsa Annika Hakovirran (ÅLK) 6-2, 6-4, Eerola voitti Clarissa Blomqvistin (HTK) 6-2, 6-2 ja Minetti vei ottelun Saara Aerilaa (RaVS) vastaan 7-5, 6-1.

– Tänään oli vaikeaa kentällä, mutta sain onneksi voitettua. Paljon pitää parantaa, jotta pelit jatkuvat tästä eteenpäin, kommentoi Vehviläinen.

Helmikuussa naisten maajoukkueen riveissä pelanneet Laura Hietaranta (HVS) ja viidenneksi sijoitettu Ella Haavisto (Smash) varmistivat myös paikkansa kahdeksan parhaan joukkoon. Hietaranta oli ainoa, joka onnistui tiputtamaan sijoitetun pelaajan jatkosta – Hietaranta voitti kuudenneksi sijoitetun Peppi Ramstedtin (HVS) 6-0, 6-1. Haavisto tyylitteli voiton puolestaan Sade Scharlinista (ÅLK) 6-3, 6-0.

– Ihan hyvät fiilikset, pelasin hyvin tänään. Sain hoidettua kaikki tärkeät pisteet kotiin. Avainasemassa oli varma pelini ja hyvä taktiikka, kommentoi Hietaranta.

– Tosi hyvältä tuntuu taas saada pelata kisamatseja. Tarkoituksenani on nyt pelata paljon kisoja. Tämän päiväisessä ottelussa oli alku hieman ailahteleva, mutta sitten sain pelistäni ja rytmistä kiinni, sanoi Haavisto.

Lisäksi jatkoon iskivät seitsemänneksi sijoitettu Stella Remander (Lo-Te) ja kahdeksanneksi sijoitettu Venla Ahti (Smash-Kotka). Remander voitti Eveliina Koivupuiston (STS) 6-4, 6-3 ja Ahti kukisti Emelie Gabranin (HVS) 7-6, 6-3.

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen ja Virtanen… →