Minetti ja Stenfors 14-vuotiaiden Suomen mestareiksi

31.7.2013  |  22:07

PVS.n Patrick Stenfors vei alle 14-vuotiaiden ulkokenttien SM-kisojen poikien kaksinpelin mestaruuden ja SEB JGP -osakilpailun voiton tyylikkäästi sijoituksena mukaan Jyväskylässä keskiviikkona. Ykkössijoitettu Patrick oli menettänyt kahdessa ensimmäisessä ottelussaan yhteensä viisi peliä. Välierissä nelossijoitettu, järjestävän seuran, JTS;n, Masi Sarpola piti Patricia tiukimmilla, mutta hävisi hänkin 3-6, 4-6. Loppuottelussa Patrick sai vastaansa kahdeksanneksi sijoitetun TaTS:n Otto Meskasen, joka voitti porilaiselta yhden pelin. Otto pelasi pitkän välieräottelun, jossa voitti kolmessa erässä kakkossijoitetun VarTen Ilari Vesasen.
Patrickista tuli tuplamestari, sillä hän voitti yhdessä Smashin Tatu Alasen kanssa poikien nelinpelin finaalissa Ilari Vesasen ja Lo-Ten Volter Virtasen.
Tyttöjen kaksinpelin mestaruuten meni TaTS:n Mariella Minetille, joka nelossijoitettuna voitti puolivälierissä HVS:n Oona Orpanan ja välierissä Smash-Kotkan Venla Ahdin, joka oli puolivälierissä pudottanut jatkosta kakkossijoitetun Smashin Nikita Liebkindin.
Finaalissa Mariella kohtasi ykkössijoitetun ÅLK:n Venla Anderssonin ja vei mestaruuden kolmessa erässä. Venla oli tässä kisassa lujilla puolivälierissä Smash-Kotkan Ella Haaviston ja välierissä TVS.n Cecilia Johansénin kanssa.
Tyttöjen nelinpelin mestaruus meni HVS:n Aino Alkiolle ja Cecilia Johansénille, jotka voittivat erittäin tasaisessa finaalissa Smash-Kotkan Venla Ahdin ja Ella Haaviston.
Sekanelinpelin voiton veivät neljä parin kaaviossa Smash-Kotkan Ahdin sisarukset, Venla ja Vesa. Tiukass finaalissa kukistui HLK:n pari Bea Kivikoski/August Ehrnrooth.
SM-mitaleiden lisäksi pelaajat saivat myös SEB JGP-pisteitä.