Pasanen ja Virtanen alle 18-vuotiaiden Suomen mestareiksi

1.8.2013  |  14:31

Panu Virtanen oli alle 18-vuotiaiden ulkokenttien SM-kisojen poikien kaksinpelin ykkössijoitettu ja ykkösenä hän myös kisan päätti torstaina Lahden Kisapuistossa.
Ensimmäisellä kierroksella Panun pakotti kolmieräiseen TaTS:n Pauli Partinen, mutta eteni vaivatta finaaliin. Puolivälierissä kukistui TVS:n Leevi Säätelä 6-2, 6-3 ja välierissä seurakaveri Julius Kaverinen 6-1, 6-2. Loppuotteluun Panu sai vastaansa kakkossijoitetun HVS:n Alex Hedmanin joka oli edennyt finaaliin voitoilla HVS:n Otto Solatiestä ja Aaro Pölläsestä sekä HyTS:n Aleksi Tuukkasesta. Panu sinetöi mestaruuden vakuuttavasti luvuin 6-1, 6-0.
Nelinpelissä Panu ja Alex olivat kärkisijoitettuja, mutta joutuivat välierissä taipumaan TaTS:n Tero Jokiselle ja Pauli Partiselle. Mestaruuden veivät kuitenkin TaTS:n Pyry Hyrkkönen ja TVS:n Henrik Sinkko; heidän voittonsa Jokisesta ja Partisesta tuli luvuin 6-3, 7-5.

TaTS:n Milka-Emilia Pasanen  ja Roosa Timonen olivat tyttöjen kaksinpelin kärkisijoitetut eikä heitä päässyt kukaan yllättämäänkään. Milka-Emilia eteni finaaliin voitoilla HVS:n Johanna Ranta-Ahosta ja Elina Jorosesta, Roosa kukisti puolestaan LVS:n Milla Valkosen ja OVS:n Monica Malisen.
Toisensa hyvin tuntevien pelaajien finaalista tuli kolmieräinen. Milka-Emilia vei ensimmäisen erän 6-1, mutta toisessa erässä peli tasottui ja sen rutisti nimiinsä Roosa luvuin 7-5. Kolmannessa erässä Milka-Emilia oli sitten vahvempi ja vei sen 6-2.
Valitettavasti tyttöjen nelinpeliin ei saatu riittävästi osallistujia. Samasta syystä ei pelattu myöskään sekanelinpeliä.

Juniorien alle 18v ulkokenttien SM-kilpailut 2013
28.7.-1.8.213 Kisapuisto, Lahti
Järj: LVS
Loppuottelutulokset
P2-peli Panu Virtanen HVS – Alex Hedman HVS 61 60
T2-peli Milka-Emilia Pasanen TaTS – Roosa Timonen TaTS 61 57 62
P4-peli Pyry Hyrkkönen TaTS/Henrik Sinkko TVS – Tero Jokinen/Pauli Partinen TaTS 63 75 

 

Panu Virtanen

 

Milka-Emilia Pasanen 

Jaa:

Seuraava uutinen: Tuomi taipui toisella… →