Miesten SM-finaalissa pelaavat Ahti ja Kaukovalta

2.7.2023  |  11:17  |  Raportit

Ulkokenttien Suomen mestaruudesta pelaavat Vesa Ahti ja Patrick Kaukovalta Vierumäellä noin klo 13.00 alkaen. Ahti on hallitseva sisäkenttien mestari 2022 ja 2021 sekä Kaukovalta on juhlinut ulkokentillä 2021 ja 2020.

MIESTEN KAKSINPELIN VÄLIERÄT
[8] Patrick Kaukovalta, HVS – [7] Santtu Leskinen, GT 6-0, 6-3
[5] Vesa Ahti, Smash-Kotka – [6] Peetu Pohjola, TaTS 6-4, 6-1

 

KAAVIOT & OHJELMA: ULKOKENTTIEN SM-KILPAILUT / 3. TEHO SPORT FINNISH TOUR
KUVAGALLERIA

Välierät keskeytyivät lauantai-iltapäivänä sadealueen pyyhkäistyä Vierumäen yli; vielä sunnuntaiaamunakin jouduttiin aloitusaikaa siirtämään tunnilla eteenpäin ennen pelien käynnistymistä.

Eilen johtoaseman hankkineet Ahti ja Kaukovalta olivat päättäväisinä liikkeellä. Molemmat löysivät pelinsä nopeasti ja kiihdyttivät vain parin kymmenen minuutin pelaamisen jälkeen finaaliin. Ahti voitti myös viime kesänä SM-välierässä pelanneen Peetu Pohjolan 6-4, 6-1 ja Kaukovalta vei pidemmän korren Santtu Leskisestä 6-0, 6-3.

”Avauserä oli aika tiukkaa peliä meillä. Molemmat syötimme hyvin, mutta pääsin hieman Peetua paremmin palautuksiin kiinni ja sitä kautta erän. Tänään Peetu sai ekan pelin otettua 40-15 johtoasemasta, mutta sitten sain hyvän paineen päälle ja Peetu ei ollut niin terävänä. Tiukka finaali on tulossa. Olen itse jo ylittänyt omat odotukseni näistä kisoista, että rennosti lähden pelaamaan ja katsotaan kuinka käy”, sanoi Ahti.

”Eilinen ottelun alku oli minulta aivan loistava. Toiseen erään Santtu paransi ja itsellä ehkä hieman laski. Eilen sateen alkaessa pelasimme loistavaa tennistä, että se olli harmi ettemme pystyneet pelaamaan eilen loppuun. Tänään meni asiat sitten tosi hyvin ja sain lopetettua pelin nopeasti”, kuvaili Kaukovalta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Haavistolle uran ensimmäinen… →