Maajoukkue valmistautuu Fed Cup -kotiturnaukseen – kurkista valmistavien treenien taustoille

31.1.2020  |  11:29  |  Ennakot

Naisten maajoukkue, Cinia Fed Cup Team Finland, aloitti keskiviikkona yhteisen valmistautumisensa tulevaa kotiturnausta varten. Fed Cup -kotiturnaus pelataan Talin Tenniskeskuksessa 4.-7.2.

KUVAGALLERIA VALMISTAVISTA TREENEISTÄ

– Todella mukavasti on lähtenyt liikkeelle valmistautuminen. Olemme nyt kaksi päivää olleet yhdessä ja vielä on muutamat päivät jäljellä ennen ensi tiistaina alkavaa turnausta. Käytännössä päivämme ovat sisältäneet tennis- ja fysiikkatreenejä, kertoi kapteeni Emma Laine joukkueen valmistavasta viikosta.

Kapteeni Laineen joukkueessa pelaavat Oona Orpana, Anastasia Kulikova, Laura Hietaranta ja Ella Haavisto. Joukkueen fysiikkavalmentajana toimii Hanna-Leena Raunisto.

– Valmistavan viikon pääasiana on joukkueen yhteishengen rakentaminen ja pelaajien vireystilan saaminen kohdilleen ennen turnausta. Yhteisissä treeneissä joukkue hioituu yhteen ja tiukoissa maaotteluissa yhteen hiileen puhaltaminen voi olla se ratkaiseva asia.

Ennen turnauksen alkua haastattelemme kaikki joukkueen pelaajat: ensimmäisinä olivat vuorossa joukkueen nuorimmat Hietaranta, 15, ja Haavisto, 17. Videoilla pelaajien mietteitä sekä videokuvaa harjoituksista.

SUOMI PELAA JOKAISENA PÄIVÄNÄ KLO 15:00 ALKAEN

Turnauksen lohkot arvotaan sekä otteluohjelma julkaistaan maanantaina 3.2.2020. Tutustu turnauksen joukkueisiin täältä. Ottelut alkavat päivittäin kello 15:00 ja Suomi pelaa jokaisena päivänä. Alkulohkot pelataan tiistaista torstaihin ja perjantaina pelataan sijoitusottelut (A1-B2, B1-A2, A3-B4, B3-A4). Turnauksen kaksi parasta maata nousee I-ryhmään ja kaksi heikointa tippuu sarjaporrasta alemmas.

LIPUNMYYNTI

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 5/2020 – →