Heliövaara pelaa turnausvoitosta Australiassa

31.1.2020  |  11:16  |  Raportit

Nelinpelin erikoismies Harri Heliövaara, 30, on edennyt ATP Challenger -turnauksen loppuotteluun Burniessa, Australiassa.

Heliövaara (nelinpelin ATP-146) pelaa vuoden toista turnaustaan. Suomalaisen parina toimii hollantilainen Sem Verbeek (nelinpelin ATP-142). Parivaljakko on turnauksessa neljänneksi sijoitettuna ja kolmen voiton turvin on matka vienyt loppuotteluun.

Perjantaina välierässä Heliövaara/Verbeek kukisti sijoittamattomat Borna Gojon ja Zhe Lin 7-6(9), 6-3.

– Kauden alun pienten takaiskujen jälkeen on ollut kiva löytää voittava isku täällä Australiassa. Yhteistyö Verbeekin kanssa on ollut todella mielekästä kentällä ja kentän ulkopuolella, mikä perinteisesti näkyy yleensä myös tuloksessa, kommentoi Heliövaara.

– Ensimmäisestä kierroksesta lähtien olemme löytäneet oikeanlaisen positiivisen mielentilan ja pystyneet pitämään matsien pelikuvan haluamamme näköisinä. Omassa pelissäni on ilahduttanut erityisesti tosi hyvin kulkenut syöttö ja muutenkin tuntuu, että viime kauden lopun onnistumiset ovat edelleen lisääntyneenä itseluottamuksena mielessä.

Loppuottelussa asettuvat vastaan kolmanneksi sijoitetut sveitsiläinen Luca Margaroli ja italialainen Andrea Vavassori. Ottelu pelataan sunnuntaina ja se on nähtävillä ATP:n livestreamissa täällä.

– Tosi hyvällä mielellä lähdetään sunnuntain finaaliin, jossa toivottavasti pystytään pitämään sama aktiivinen ja aggressiivinen peli-ilme päällä, päätti Heliövaara.

ATP CHALLENGER 80 | AUSTRALIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Maajoukkue valmistautuu Fed… →