LVS ja TTS voittivat I-divisioonat

8.1.2024  |  17:07  |  Raportit

Miehissä Lahden Verkkopalloseura (LVS) nousee ensi kaudeksi Suomen korkeimmalle tasolle TEHO Tennisliigaan; naisissa Tuusulan Tennisseura (TTS) pääsee karsimaan liigapaikasta.

I-divisioonat saatiin viime viikonloppuna päätökseensä. Tiivis, mutta toisaalta pitkä kausi, piti sisällään miehissä yhdeksän ja naisissa seitsemän ottelukierrosta. Loppujen lopuksi sarjojen kärkipaikoille ylsivät LVS ja TTS.

KATSO I-DIVISIOONAN TULOKSET

TEHO Tennisliigassa on seuraavaksi luvassa pudotuspelit. Miesten puolivälierät pelataan 10.2., miesten ja naisten välierät 16.2. sekä mitalipelit Talin Tenniskeskuksessa 17.2. Lue lisää Tennisliigan runkosarjapäätöksestä täältä.

Lahti pelaa Tennisliigassa 2024-2025 niin naisissa kuin miehissä

Sarjasääntöjen mukaisesti miesten I-divisioonan ykkönen LVS nousee suoraan TEHO Tennisliigaan ja liigan viimeinen Valkeakosken Tennis tippuu alemmalle sarjaportaalle. Lisäksi Tennisliigan toiseksi viimeinen Oulun Verkkopalloseura karsii paikastaan I-divisioonan toiseksi sijoittunutta vastaan. LVS keräsi kauden 36 mahdollisesta voittopisteestä komeasti 29. Joukkueessa pelasivat kauden aikana Oskari Eerola, Elias Suikkanen, Valtteri Tuukkanen, Jukka Immeli, Valtteri Väre ja Roope Palo. Eerola ja Suikkanen olivat joukkueen kantavat voimat; Eerola kirjautti kaksinpeleistä vakuuttavasti 9/0 voittosaldon ja Suikkasen vastaava oli 8/1.

”Lähdimme tavoittelemaan kesän liiganousun jälkeen talvikaudellakin nousua ja tavoitteeseen päästiin. Toki parina edellisenä vuotena olemme olleet lähellä. Koimme olevamme tänä vuonna ennakkosuosikkina ja joukkue kesti hienosti viimeisen päivän haasteet, joilla ratkaistiin ykkösdivarin sijat 1-3”, kommentoi Palo.

Lahti tulee olemaan tulevalla TEHO Tennisliiga -kaudella 2024-2025 erittäin näkyvästi esillä, sillä myös naisten joukkue säilytti sarjapaikkansa korkeimmalla tasolla.

”Ollaan ylpeitä, että naisetkin taistelivat sarjapaikan pitääkseen ja ensi kertaa ties kuinka moneen vuoteen Lahti on kahdella joukkueella SM-tasolla. Kiitos kotijoukoille ja kannustajille. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, päätti Palo.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tuusulan Tennisseura (@tennisseuratts) jakama julkaisu

Naisten I-divisioonan voitosta käytiin niin ikään tiukka taisto. Lopulta Tuusulan Tennisseura ja Grani Tennis päätyivät tasapisteisiin, jolloin seurojen keskinäinen kohtaaminen ratkaisi voittajan. TTS voitti GT:n vieraskentällä puhtaasti 4-0.

TTS:n joukkueen muodostivat Nanette Nylund, Satu Pirilä, Lila Humaloja ja Lotta Heiskanen. Kaksinpeleissä komeat voittosaldot kirjauttivat Humaloja 6/0 ja Heiskanen 3/0, myös Nylundin saldo oli voitokas 4/3.

Naisissa Tennisliigasta ei tipu suoraan kukaan, vaan viimeiseksi sijoittunut Oulun Verkkopalloseura karsii paikastaan TTS:aa vastaan 17.2. klo 12.00 alkaen Talin Tenniskeskuksen liigafinaalitapahtumassa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kauden ensimmäinen Fazer… →