Luokkamestaruussarjan kauden 2022 parhaat palkittu

18.1.2023  |  08:27  |  Artikkeli

Vuoden 2022 Luokkamestaruussarjan kilpailut saatiin päätökseen vuoden lopussa ja kauden parhaat ovat palkittu.

Kauden 2022 aikana pelattiin yhteensä kuusi osakilpailua luokkakohtaisesti. Luokkamestaruussarjan kilpailuja järjestetään B, C, D ja E-luokissa, jossa jokaisessa pelataan kaksinpeli-, nelinpeli- ja sekanelinpelisarjat.

Vuoden 2022 eniten pisteitä keränneet pelaajat palkitaan lipuilla Suomi – Argentiina Davis Cup maaotteluun Espoo Metro Areenalla 4.-5.2. Jokaisen luokan eniten pisteitä keränneelle pelaajalle tai parille on lähetetty viestiä lipuista. Useiden nelinpeliparien ollessa tasatilanteessa palkinnon voittajapari on arvottu. Kauden 2022 kokonaispisteet löytyvät alla olevan linkin pistetaulukosta.

PISTETILANNE 2022

Tutustu Luokkamestaruussarjaan lisää täältä.

Luokkamestaruussarjan tavoitteena on tuoda kiinnostava peliformaatti uusille harrastajille (alimmat luokat), mutta ennen kaikkea tavoitteena on lisätä pelaajien kilpailu- ja ottelumääriä. Lisäksi tavoitteena on tuoda nelinpeli ja sekanelinpeli merkittävämpään rooliin kilpailumuotona.

Vuoden 2023 ensimmäiset osakilpailut pelataan Kauniaisissa ja Helsingissä 3.-5.2. Kaikki kauden kilpailut löytyvät TennisÄssästä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori eteni toiselle… →