Laura Hietarannalle ensimmäinen kaksinpelimestaruus ITF-tasolla Tampereella

3.11.2018  |  14:00  |  Raportit

Vasta 14-vuotias Laura Hietaranta on voittanut ensimmäistä kertaa alle 18-vuotiaiden ITF-kaksinpeliturnauksen Tampereella.

Porsche Junior Team Finlandin lahjakkuus eteni 4. kategorian turnauksen loppuotteluun perjantaisella voitolla virolaisesta Sofiya Chekhlystovasta 6-4, 6-4. Tätä ennen villin kortin turnaukseen saanut HVS-Tenniksen pelaaja oli voittanut jo kolmesti. Loppuottelussa oli niin ikään virolaispelaaja vastassa, toiseksi sijoitettu Lissi Kubre.

Kubre  ei ollut hävinnyt turnauksessa vielä erääkään, mutta Hietaranta laittoi finaalissa upean lyöntinäytöksen pystyyn. Hietarannalta onnistui ottelussa lähes kaikki, mikä toi vakuuttavan voiton erin 6-0, 6-1. Kyseessä on Hietarannan ensimmäinen kaksinpelimestaruus ITF-tasolla.

– Finaali oli turnauksen paras pelini. Olin tosi keskittynyt ja pystyin hallitsemaan ottelua koko ajan. Sain vastustajan tekemään paljon virheitä sekä syötin myös todella hyvin, iloinen Hietaranta kertoi.

Hietaranta ylsi myös nelinpelissä välieriin. Viime viikolla Hietaranta juhli Vierumäellä saman arvoisen turnauksen nelinpelimestaruutta

TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: Seniorit: Parmas ja… →