Laura Hietaranta finaaliin Tampereen kansainvälisessä junioriturnauksessa

2.11.2018  |  21:57  |  Raportit

Laura Hietaranta, 14, on jatkanut myös tällä viikolla hienoja peliotteitaan. Tampereella pelattavassa alle 18-vuotiaiden kansainvälisessä junioriturnauksessa on HVS-Tenniksen pelaaja edennyt lauantaina pelattavaan kaksinpelin finaaliin.

4. kategorian ITF-junioriturnauksessa, TaTS Open 2018, on pelaamatta enää kaksinpelien loppuottelut. Finaalipäivänä kentillä nähdään yksi suomalainen, kun Hietaranta tavoittelee tyttöjen kaksinpelisarjan voittoa. Sijoittamaton Hietaranta on voittanut turnauksessa jo neljä ottelua. Puolivälierässä hän kukisti tiukasti latvialaisen Sabine Rutlaukan 6-4, 3-6, 7-5 ja finaalipaikka irtosi perjantaina voitolla virolaisesta Sofiya Chekhlystovasta 6-4, 6-4. Lauantaisessa loppuottelussa klo 10:00 vastaan asettuu toiseksi sijoitettu virolainen Lissi Kubre.

Muista suomalaisista loppukierroksille pääsivät Roni Hietaranta (HVS) yltämällä kaksin- ja nelinpelin välieriin yhdessä Roni Rikkosen (TaTS) kanssa. Laura Hietaranta oli myös nelinpelin välierissä yhdessä itävaltalaisen Daniela Glanzerin kanssa.

Tyttöjen kaksinpelifinaali
Laura Hietaranta – [2] Lissi Kubre (EST)

Poikien kaksinpelifinaali
[1] Carl Gustafsson (SWE) – [3] Illya Beloborodko (UKR)

Tyttöjen nelinpelifinaali
Sofiya Chekhlystova/Anet Angelika Koskel (EST) – [4] Stefanie Auer/Irina Dshandshgava (AUT) 6-2, 6-3

Poikien nelinpelifinaali
[4] Alexander Maggs/Finn Murget (GBR) – [2] Mans Dahlberg (SWE)/Alexander Georg Mandma (EST) 6-1, 7-6

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Laura Hietarannalle ensimmäinen… →