Lambi Street Tennis -kiertueen hakuaika on käynnissä

18.1.2022  |  08:00  |  Yleinen

Yli 10 000 lasta useana vuonna liikuttanut Lambi Street Tennis-kiertue saa jatkoa myös tänä vuonna! Suomen Tennisliiton ja paikallisten tennisseurojen yhteistyössä järjestämä Lambi Street Tennis -kiertue järjestetään kahdessa osassa kevään ja syksyn aikana.

Lambi Street Tennis -tapahtumissa lapset pääsevät kokeilemaan tennistä heille sopivilla kentillä ja välineillä helppojen ja hauskojen harjoitusten avulla. Toimitamme kouluille tarvittavat välineet sekä infomateriaalit tapahtuman järjestämistä varten. Koulujen lisäksi kiertueella on mukana päiväkotiketju Norlandia. Päiväkodeille on rakennettu päiväkotimaailmaan sopivat harjoitteet tehtäväkorttien avulla. Kiertueen tavoitteena on tehdä tennistä tutuksi koulujen ja päiväkotien oppilaille ja opettajille sekä saada tennisseuroihin uusia harrastajia. Tennisliiton ja Lambin yhteisenä tavoitteena on aktivoida lapsia ja nuoria liikkumaan ympäri vuoden.

Kiertue starttaa 7.3. ja suunnittelemme parhaillaan yhdessä seurojen kanssa kiertuekalenteria.  Seurat voivat ilmoittautua mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Kevään kiertueen osalta hakuaika on käynnissä 13.2. saakka. Tennisliitolla on tänä vuonna mahdollisuus olla mukana toteuttamassa muutamaa tapahtumaa. Mikäli seuranne on kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, olettehan yhteydessä Harri Suutariseen tai Hilla Outiseen (yhteystiedot alla).

 

Lambi Street Tennis -kiertue 2022

"*" näyttää pakolliset kentät

 

LAMBI STREET TENNIS-KOTISIVUT

TUTUSTU LAMBIIN

Lisäinfoa Lambi Street Tennis -kiertueesta:
Harri Suutarinen (harri.suutarinen@tennis.fi, 010 574 3957)
Hilla Outinen (hilla.outinen@tennis.fi, 0103845170)

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori taipui viidessä… →