10-, 14- ja 16-vuotiaiden Cinia JGP -osakilpailut viikonloppuna

21.9.2018  |  10:35  |  Ennakot

Tulevana viikonloppuna siirtyy Cinia Junior Grand Prix -osakilpailusarja sisäkentille. 10-, 14- ja 16-vuotiaat iskevät palloja Tampereella ja Kotkassa vuoden 5. osakilpailuissa.

10- ja 14-vuotiaat Tampereella – suuri määrä pelaajia mukana

Tampereen Tennisseuran (TaTS) vetämissä 10- ja 14-vuotiaiden osakilpailuissa on mukana suuri määrä pelaajia – Tampereen Tenniskeskuksella riittää siis vipinää ja vilskettä läpi viikonlopun.

Turnaus käynnistyi jo perjantaiaamuna. Perjantain aikana pelataan 10- ja 14-vuotiaiden kaksinpelin karsinnat sekä aloitetaan myös nelinpelien pääsarjat. Sunnuntaina on selvillä 10-vuotiaiden kaksin- ja nelinpelien mestarit sekä 14-vuotiaiden nelinpelien voittajat. Maanantaina pelataan 14-vuotiaiden kaksinpelien loppuottelut.

KAAVIOT & AIKATAULUT

Kaksinpelien kärkisijoitetut
U10 tytöt: Saana Siiranen (TaTS), Irina Rissanen (TaTS), Ilona Kanerva (HLK), Aava Eriksson (ÅLK)
U10 pojat: Oliver Kiljunen (JTS), Lucas Eriksson (ÅLK), Aatu Niemelä (Smash), Nicholas Skog (Lo-Te)

U14 tytöt: Clarissa Blomqvist (HVS), Asta Miettinen (ÅLK), Sade Scharlin (ÅLK), Marissa Minetti (TaTS)
U14 pojat: Oliver Byskata (ÅLK), Lucas Forsström (MLK), Axel Eriksson (ÅLK), Daniel Kotka (ÅLK)

16-vuotiaiden osakilpailuvoitot ratkaistaan Kotkassa

Smash-Kotka isännöi 16-vuotiaiden sarjoja Kotkan Tennishallilla. Kilpailussa pelataan poikien sekä tyttöjen kaksin- ja nelinpelit.

Tyttöjen kaksinpelin ykköseksi sijoitettu Emilia Hartman (TaTS) on joutunut valitettavasti vetäytymään turnauksesta. Korkeimman rankingin omaavat pelaajat turnauksessa ovat Stella Remander (Lo-Te), Annika Hakovirta (ÅLK) ja Emilia Salo (ViTes). Remander, Hakovirta ja Salo nähdään kentillä myös tulevalla Tennisliiga-kaudella. Poikien kaksinpelissä korkeimmalle sijoitetut pelaajat ovat Tuomas Rikkonen (ÅLK), Indrek Soome (KTS), Oskar Stumpf (HLK) ja Jimi Goman (OVS).

Turnaus alkaa lauantaina klo 8:30 ja sarjojen loppuottelut ovat vuorossa sunnuntaina klo 14:00 alkaen.

KAAVIOT & AIKATAULUT

Jaa:

Seuraava uutinen: Laineelle vuoden ensimmäinen… →