Laine ja Roma nelinpelin voittoon Tampereella

3.8.2009  |  10:30

Sandra Roma tuplavoittaja

Ykkössijoitetut Emma Laine ja Ruotsin Sandra Roma voittivat Aamulehti Tampere Openin naisten 10.000$ ITF -turnauksen nelinpelin sunnuntaina Tampereella. Sadesää sekoitti turnauksen loppupuolta, joten tämä ottelu jouduttiin pelaamaan Tampereen tenniskeskuksen sisäkentillä. Loppuottelussa pohjoismaisilla vasureilla oli vastassaan sijoittamattomat Vivienne Vierin Italista ja Aliza Lim Ranskasta. Turnausvoitto tuli luvuin 6-4, 6-3.
Roma ja Vierin kohtasivat kaksinpelin välierissä, jossa sijoittamaton Roma otti kuudenneksi sijoitetusta italialaisesta voiton luvuin 6-2, 6-1. 19-vuotiaasta Romasta tuli kisan kaksoisvoittaja, kun hän kukisti finaalissa Valko-Venäjän Anna Orlikin tiukassa kolmieräisessä luvuin 6-7(2), 7-6(3), 6-4.
Orlik voitti puolivälierissä TaTS:n Saana Saarteisen. 16-vuotias Saana tuli kisaan villillä kortilla ja kiitti kisajärjestäjiä siitä pelaamalla hienon turnauksen. Tämä oli hänen toinen naisten ITF-turnauksen. Hän osallistui viime syksynä Talissa OrtoLääkärit Ladies Openin karsintoihin. Toiselle kierrokselle selvitti tiensä Smashin Cecilia Estlander, joka myös oli kisassa villillä kortilla.
Terveytensä kanssa tsemppaava HVS:n Emma Laine oli kisan ykkössijoitettu, mutta Thävisi heti avausottelussaan Latvian Diana Marcinkevicalle.
Tulokset ja kilpailuselostukset Aamulehti Tampere Openin verkkosivuilla.

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine voitti Savitaipaleen… →