Kuopion Tennisseura suoritti laatuseura-merkin – ”Ohjelma antoi systemaattisuutta seuran kehitystyöhön”

24.6.2022  |  07:58  |  Seurat

Ari Oikarinen, Sari Hänninen & Harri Suutarinen

Kuopion Tennisseura suoritti Olympiakomitean ja Tennisliiton laatuseura-merkin lasten ja nuorten sekä aikuisten toiminnan osalta. Kuopion Tennisseura on valtakunnallisesti tennisseurojen edelläkävijöiden joukossa. Laatuohjelma takaa vastuullista ja ammattimaista seuratoimintaa niin lasten ja nuorten sekä aikuispelaajien sektoreissa.

Tennisliitto aloitti laatuseuraohjelman vuonna 2021. Laatuseura ohjelman puitteissa Kuopion Tennisseura on työstänyt ja kehittänyt omaa toimintaa johtamisen, urheilutoiminnan, työntekijöiden ja talouden tiimoilta. Seuran puheenjohtaja Sari Hänninen ja seuran päävalmentaja Ari Oikarinen ovat saaneet seuraan eteenpäin menevän ja ammattimaisen otteen yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Myös olosuhteiden kehittyminen on ollut osa seuratoiminnan strategiaa.

– Laatuseura ohjelma vahvisti meille eri osa-alueiden kautta, mikä seurassa on hyvin ja vastaavasti mitä meidän on hyvä yhdessä kehittää eteenpäin. Ohjelma antoi systemaattisuutta seuran kehitystyöhön. Laatuseuraohjelma on hyvä työkalu johtokunnalle, kertoi KTS:n puheenjohtaja Hänninen.

Laatuseuraohjelma on monipuolinen työkalu seuran kehitystyöhön.

– Ohjelman kautta liitto ja seurat pääsee parempaan ja tiiviimpään yhteistyöhön. Valmennuksen näkökulmasta ohjelma tuo hyviä kohtia kokonaisvaltaiseen valmennustoiminnan kehittämiseen. Yhteistyössä ohjelman kautta saimme myös konkreettisia askelmerkkejä liiton kanssa mitä pystymme yhdessä tekemään tulevina vuosina”, puolestaan kommentoi seuran päävalmentaja Oikarinen.

Lisätietoa Tennisliiton Laatuseuraohjelmasta saat täältä. Kuopion Tennisseura suoritti myös osana laatumerkkiä Tennisliiton vastuullisuus ohjelman ja sai näin ollen vastuullisuus-merkin.

Yhteistiedot laatuseuraohjelmaan liittyen:

Harri Suutarinen, Tennisliiton koulutuspäällikkö, +358447755348

Jaa:

Seuraava uutinen: Wimbledon: Ruusuvuori ja… →