Kulikova taipui myös ensimmäisellä kierroksella – suomalaiset jatkavat nelinpelissä torstai-iltana

28.2.2024  |  21:30  |  Raportit

Keskiviikon iltasessio alkoi hyvätasoisella Laura Hietarannan ottelulla (lue lisää), jossa Hietarannan oli todettava vastustaja paremmakseen. Samoin kävi myös illan päättäneessä ottelussa, kun Anastasia Kulikova kärsi 2-6, 2-6 tappion Nastasja Schunkille. Helsinki Open jatkuu torstaina kaksinpelin toisen kierroksen ja nelinpelin puolivälieräotteluilla.

SUOMALAISTEN OTTELUT
Kaksinpelin 1. kierros
Ella Haavisto – Elena Malygina 1-6, 3-6
Aino Alkio – Robin Anderson 1-6, 3-6
Stella Remander – Patricija Paukstyte 1-6, 1-6
Laura Hietaranta – [7] Dejana Radanovic 4-6, 3-6
Anastasia Kulikova – Natasja Schunk 2-6, 2-6

Nelinpelin puolivälierä
[4] Laura Hietaranta/Linda Klimovicova – Aino Alkio/Klaudija Bubelyte | torstai n. klo 19.00

KAAVIOT
KAKSINPELI & NELINPELI

OHJELMA
PÄIVITTÄINEN OHJELMA

KUVAGALLERIA
KATSO KUVAT

24-vuotias Kulikova ja 20-vuotias Schunk ovat hyvin samantapaisissa tilanteissa urillansa. Molempien maailmanlistasijoitukset ovat tippuneet loukkaantumisten johdosta; molemmat olivat vuonna 2022 toistaiseksi parhaimmissa noteerauksissaan: Kulikova 179. ja Schunk 143. Talin keskuskentälle astellessaan Kulikovan ranking on 349 ja Schunkin 624.

Keskiviikkoiltaa saapui Taliin seuraamaan 322 katsojaa ja he saivat nähdä kahden vasenkätisen kovalyöntisen koitoksen. Molempien syötöt viuhuivat yli 170km/h ja vuoron perään he vaihtoivat kovia peruslyöntejään. Ero ottelussa syntyi tasaisuudessa, jossa saksalainen oli lopulta selvästi edellä. Molemmissa erissä Schunk eteni 4-1 johtoon ja lopulta tulostaululle iskettiin saksalaisen voittolukemat 6-2, 6-2.

”Vastustaja pelasi todella hyvin, osaltani ei ollenkaan hyvä ottelu”, kuittasi Kulikova.

Kulikovan turnaus päättyi tähän, sillä hän ei ole mukana nelinpelissä; suomalaisittain seurataan vielä nelinpelissä kahta paria, jotka kohtaavat toisensa torstai-iltana keskuskentän viimeisessä ottelussa noin klo 19.00. Kyseinen seurattava ottelu on [4] Laura Hietaranta/Linda KlimovicovaAino Alkio/Klaudija Bubelyte.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliiton hiilijalanjäljen laskenta… →