Kulikova kaksinpelin loppuotteluun Tunisiassa – nelinpelifinaalissa tappio

27.3.2021  |  11:37  |  Raportit

Anastasia Kulikova on edennyt kaksinpelin loppuotteluun Tunisiassa. Nelinpelifinaalissa oli tyytyminen toiseen sijaan.

Turnauksen neljänneksi sijoitettu Kulikova (WTA-537) kukisti lauantaisessa välierässä hollantilaisen Eva Vedderin (WTA-598) vakuuttavasti 6-3, 6-1.

– Olin aika väsynyt eilisestä ottelusta, kroppani kävi kierroksilla myöhään eilen. Sain kuitenkin aamulla tehtyä tarpeelliset asiat, fysiikkavalmentajani Nikola Zujicin ohjeistuksilla, ollakseni valmis välierään. Välierä oli todella hyvä, tulin otteluun levollisin mielin – syötin hyvin, enkä tehnyt virheitä. Vastustajallani oli myös hyvä ykkössyöttö, mutta kun sain ensimmäisen murron hänen syöttönsä murtui, kertoi Kulikova.

Sunnuntaisessa loppuottelussa klo 10.30 alkaen asettuu vastaan toiseksi sijoitettu hollantilainen Suzan Lamens (WTA-427).

Kulikova ja ranskalainen Yasmine Mansouri tavoittelivat nelinpelimestaruutta myös lauantaina. Tällä kertaa oli kuitenkin taipuminen parille Isabelle Haverlag/Anastasia Pribylova 3-6, 1-6.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Kulikova pyrkii palaamaan turnausvoittajaksi ammattilaiskiertueella. Viimeisin kaksinpelin turnausvoitto on juurikin Tunisian Monastirista vuoden 2019 joulukuulta. Nelinpelissä viimeisin turnausvoitto on puolestaan Viron Pärnusta vuoden 2019 heinäkuulta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori: ”Tiukat matsit… →