Koulujen alku: Lambi Street Tennis -videoiden avulla sykettä väli- ja liikuntatunneille

21.8.2020  |  11:11  |  Seurat, Yhteistyökumppanuudet

Suomen Tennisliiton ja tennisseurojen järjestämä Lambi Street Tennis Tour järjestetään 14.9.-30.11.2020 erityisjärjestelyin. Kiertueen tavoitteena on tehdä tennistä tutuksi koulujen ja päiväkotien oppilaille ja opettajille sekä saada tennisseuroihin uusia harrastajia.

Lambi Street Tennis Tourin lähettiläänä toimii Suomen kaikkien aikojen kaksinpelaaja Jarkko Nieminen.

– Street Tennis -toiminta on mielestäni todella tärkeää, koska sitä kautta useammat nuoret ja lapset pääsevät tutustumaan lajiin. Muistan omasta nuoruudestani millainen rikkaus se oli kokeilla erilaisia lajeja ja juttuja. Tätä kautta nuoret pääsevät tenniksen pariin ja näin tämä on myös väylä, jos innostuu, paikallisiin harrasteryhmiin ja seuroihin. Pääsee kasvattamaan kipinää lajin suhteen entisestään, sanoo Nieminen.

Tennisliitto ja Lambi haluavat olla aktivoimassa nuoria liikkumaan läpi vuoden. Kiertue oli tarkoitus järjestää keväällä, mutta koronatilanne pakotti siirtämään toteutuksen syksylle. Nyt syksyllä kiertue järjestetään siis erityisjärjestelyin 14.9.-30.11.2020. Parhaillaan suunnittelemme yhdessä seurojen kanssa kiertuekalenteria – seurat voivat osoittaa kiinnostuksensa ilmoittautumalla mukaan alla olevan linkin kautta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ideana on toteuttaa kiertue etäkiertueena siten, että kouluille toimitetaan välineet ja ohjeet, joiden avulla opettajat ohjaavat tennistä koulun oppilaille noin viikon ajan liikuntatunneilla. Kiertueen aikana toteutetaan kouluille somehaaste, jonka parhaat palkitaan Jarkko Niemisen vierailuilla ja tennisvälineseteillä.

Järjestimme jo viime keväänä koulujen lopun kunniaksi tenniksen opastevideoita koululaisten ja kaikkien muidenkin hyödynnettäväksi. Videot levisivät seurojen avustuksella ympäri Suomea ja sosiaalisessa mediassakin ne tavoittivat lähes 25 000 henkilöä. Liikkumisen ilo ja sen terveysvaikutukset ovat merkittäviä meille kaikille – tätä Tennisliitto ja Lambi haluavat olla tukemassa.

KATSO KAIKKI VIDEOT
TUTUSTU LAMBIIN

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori pääsarjaan Cincinnatin… →