Tennis Team Finland Members Club aloitti toimintansa Talissa

21.8.2020  |  11:08  |  Artikkeli, Yhteistyökumppanuudet

Tennisliitto aloittaa uudenlaisen yritysverkoston, Tennis Team Finland Members Club, tulevan syksyn aikana. Ryhmän ensimmäinen treenikerta pidettiin Talin Tenniskeskuksessa 21.8.2020. Toiminnan avulla tuetaan nuorten pelaajien harjoittelua kohti kansainvälisiä kenttiä ja maajoukkuetoimintaa. Members Clubin vetäjinä toimivat muun muassa maajoukkuekapteenit Jarkko Nieminen ja Emma Laine.

Members Clubin pääsisältönä on viikoittainen tennisharjoitus perjantaisin klo 7:00-8:30. Niemisen ja Laineen lisäksi valmentajina toimivat nuorten valmennuskeskuksen Erik Hakkarainen, Joonas Jalkanen, Ville Tuovinen ja Saku Siivonen sekä HVS-Tenniksen Janne Kesti-Helia ja Repe Jokinen. Lisäksi harjoituskerroilla vierailevat naisten ja miesten maajoukkuepelaajat sekä yllätysvieraat. Tulevan viikon perjantaina on vieraana ammattilaispelaaja Harri Heliövaara.

Ensimmäisellä harjoituskerralla palloja iskettiin neljällä täydellä kentällä valmentajien johdolla. Päivän teemana olivat peruslyönnit, joiden saloihin omat vinkkinsä ja lempitreeninsä antoivat Suomen kaikkien aikojen parhaat kaksinpelaajat Nieminen ja Laine. Harjoitusten ohessa osallistujat pääsevät verkostoitumaan ja nauttimaan muistakin eksklusiivisista eduista.

– Kiitos kaikille avauksessa mukana olleille! Olemme alkuvuodesta asti kehittäneet kumppanuustoimintaamme yhdessä brändikumppanuuksiin erikoistuneen markkinointitoimisto Mätchin kanssa. Members Club on yksi uusista avauksistamme.  Tavoitteenamme on kasvattaa Members Clubista laaja ja lisäarvoa tuottava pohja kumppaniverkostollemme, sanoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

LUE LISÄÄ TENNISLIITON JA MÄTCHIN YHTEISTYÖSTÄ

Mikä on Tennis Team Finland Members Club?

Members Club sisältää:

  • Viikoittainen aamuharjoitus vaihtuvin teemoin
  • Nimikoidut pelivarusteet
  • Harjoituksen jälkeinen yhteinen aamiainen, mahdollisuus verkostoitua
  • VIP-pukutilat harjoituksien aikana
  • Lyöntien videoanalyysi
  • VIP-kutsu yhdellä päivälle Suomen tennistapahtumiin: Davis ja Fed Cup -maaottelut, ATP Challenger -tapahtumat
  • Mahdollisuus kutsua oma vieras mukaan harjoitukseen kahdesti vuodessa ja tarjota oma treenipaikka toiselle, jos olet itse estynyt osallistumasta

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Teemu Purho, teemu.purho(at)tennis.fi, +358 40 5231797

Jaa:

Seuraava uutinen: Koulujen alku: Lambi… →