Koukutu tennikseen Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin kautta

23.3.2021  |  13:06  |  Seurat

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour (yksilö- ja joukkuesarja) ovat lasten kilpailujärjestelmässä suuressa roolissaTapahtumat toimivat ponnahduslautana seuran sisäisten pelitapahtumien jälkeen kohti matalan kynnyksen kilpailutoimintaa, esimerkiksi 9v Miditourin kilpailuja.

Kilpailussa kukin saa useamman lyhennetyn ottelun ja oppia siitä, kuinka kilpailutilanteessa toimitaan. Tykkimäki sarjan osakilpailuja pelataan alueellisesti ympäri Suomen ja normaalivuosina niihin osallistuu noin 500 innokasta pelaajaa. 

Valitettavasti koronavirustilanne on rajoittanut vuosina 2020 ja 2021 kaikkea kilpailutoimintaa – myös Tykkimäki-sarjan osakilpailut on peruttu tämän hetkisen tiedon mukaan huhtikuun loppuun asti. Pelaajilla on kova hinku pelitapahtumien pariin ja seurat toivovat pääsevänsä niitä jälleen järjestämään.

Yleensä Tykkimäki-sarja huipentuu Masters-kilpailuun toukokuussa. Koronasta johtuen poikkeuksellisesti tänä vuonna Masters-kilpailua ei järjestetä, vaan mahdollisimman monelle innokkaalle tennisjuniorille pyritään tarjoamaan alueellisia kilpailuja. Mikäli vain koronatilanne sallii, pelataan 29.5. ja 30.5. Tykkimäkisarjan osakilpailut seuraavasti: 

Pohjois-Suomi: KemTen (Kemi) 29.5.2021
Itä- ja Kaakkois-Suomi: Smash-Kotka 29.5.2021 ja KarTe (Joensuu) 29.5.2021
Häme ja Keski-Suomi: TaTS (Tampere) 30.5.2021
Lounais-Suomi: SaTS (Salo) 29.5.2021
Etelä-Suomi: HyTS (Hyvinkää) 29.5.2021

KILPAILUKUTSUT

– Oli upeaa nähdä kuinka innokkaasti seurat lähtivät järjestämään ylimääräisiä kilpailuja toukokuulle. Kaikilla on kova tahto järjestää kilpailuja heti kun se vain on turvallisesti mahdollista, sanoo Tennisliiton kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen. 

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori voitti Alcarazin… →