Ruusuvuori voitti Alcarazin – kohtaa Zverevin Miamin Mastersin toisella kierroksella

25.3.2021  |  03:55  |  Raportit

Kuva: ATP

Emil Ruusuvuori, 21, kohtasi vuoden ensimmäisen ATP Masters 1000 -turnauksen, Miami Open, avauskierroksella espanjalaisen Carlos Alcarazin, 17.

Maailman kärkeä tavoittelevien nuorten lupausten ottelusta muodostui tasaväkinen kolmen erän koitos. Ruusuvuori (ATP-83) vei avauserän, Alcaraz (ATP132) toisen ja lopulta voittoa tuuletti suomalainen erin 6-4, 2-6, 7-5.

– Tiukka ottelu, Alcaraz on hyvä pelaaja ja hänestä kuullaan varmasti vielä. Selviydyin tänään ja hyvä, että pääsin toiselle kierrokselle. Kolmannen erän alussa minulla oli mahdollisuus ja sitten pelasin pari heikkoa peliä, joten vastustaja pääsi murrolla edelle. Sain kuitenkin murron saman tien takaisin ja käännettyä ottelun, kommentoi Ruusuvuori kenttähaastattelussa.

Toisella kierroksella Ruusuvuori kohtaa saksalaisen Alexander Zverevin. Zverev on turnauksen kolmanneksi sijoitettu ja maailmanlistan 7. Ottelu ei ole torstain ohjelmassa.

ATP MASTERS 1000 | MIAMI OPEN PRESENTED BY ITAU

Henri Kontinen ja Edouard Roger-Vasselin ovat sijoittamattomina nelinpelin yläkaaviossa, ensimmäisellä kierroksella heillä on vastassa Horia Tecau/Marcelo Arevalo. Ottelu ei ole torstain ohjelmassa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Åbo Lawn-Tennis Klubb… →