Kotimaisten tähtien loistoa Tennisliigassa – ennakko 47/17

20.11.2017  |  06:00

Patrik Niklas-Salminen aloittaa ammattilaiskisat Turkista. Kuva: Heidi Koivunen.

Pitkä kausi alkaa lähestyä loppuaan, mutta laadukasta tennistä on luvassa tälläkin viikolla. Viikonloppuna jatkuvassa Tennisliigassa nähdään suomalaisia huippupelaajia niin miesten kuin naistenkin otteluissa. Juniorien osalta jatkuu eri puolilla Suomea pelattava Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour.

Viikonloppuna on tarjolla runsaasti kotimaista huipputennistä ympäri Suomea, kun lokakuun puolivälissä alkanut Tennisliiga jatkuu sekä miesten että naisten osalta kahdella täydellä kierroksella.

Sata ja HVS iskevät yhteen lauantaina Laajasalossa

Miesten Tennisliigan viikonlopun todellinen helmi on lauantaina Laajasalossa käytävä huippuottelu, jossa kohtaavat viime kauden mestari Sata-Tennis ja hopealle sijoittunut HVS-Tennis.

Helsinkiläisten välienselvittelystä on luvassa tasokas kamppailu, sillä molempien joukkueiden riveistä löytyy kovia nimiä. Sata-Tennis marssittaa kentälle syksyn aikana neljä ITF Futures -turnausta voittaneen Harri Heliövaaran. HVS-Tenniksen riveissä puolestaan pelannee muun muassa Patrik Niklas-Salminen.

Puhtaalla pelillä sarjaa johtava HVS-Tennis isännöi lauantain kärkikamppailun jälkeen Helsingin Lawn-Tennis Klubia sunnuntaina Talissa. Sarjassa toisena oleva Sata-Tennis puolestaan kohtaa sunnuntaina sarjakolmosen, kun se matkustaa Smash-Kotkan vieraaksi.

Miesten Tennisliiga 2016-2017

Emma Laine ja Piia Suomalainen tähdittävät naisten Tennisliigaa

Kahdeksan joukkuetta käsittävässä naisten Tennisliigassa pelataan viikonlopun aikana myös kaksi täyttä kierrosta. Kentällä nähdään sinivalkoisen tenniksen terävintä kärkeä, sillä mukana omien joukkueidensa vahvuudessa ovat naisten maajoukkueen eli Cinia Fed Cup Team Finlandin kantaviin voimiin kuuluvat Emma Laine ja Piia Suomalainen.

Kahden kierroksen jälkeen sarjataulukon kärjessä oleva Smash kohtaa Suomalaisen johdolla lauantaina vieraissa Smash-Kotkan ja sunnuntaina kotonaan Helsingin Myllypurossa TVS:n.

Viimevuotista mestaruuttaan pelaavan kapteeninsa Laineen tahdittamana puolustava HVS-Tennis on sarjataulukossa toisena ja pelaa viikonloppuna kaksi vierasottelua. Helsinkiläiset matkaavat lauantaina Kauniaisiin GT:n vieraaksi ja kohtaavat sunnuntain mielenkiintoisessa kärkikamppailussa sarjassa kolmantena olevan ÅLK:n Kaarinassa.

Naisten Tennisliiga 2016-2017

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour jatkuu eri puolilla Suomea

Lokakuussa käynnistynyt Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour jatkuu yksilösarjan osalta tulevana viikonloppuna viidellä eri paikkakunnalla. Jokaisessa osakilpailussa järjestetään mini- ja miditennisluokat sekä tytöille että pojille.

Lauantaina pelataan kolmella paikkakunnalla. Keski-Suomen osakilpailu on ohjelmassa Hämeenlinnan Tenniskeskuksessa, Oulun Verkkopalloseura järjestää Pohjois-Suomen osakilpailun Oulun Nallisportissa ja Karjalan Tennis isännöi Itä-Suomen osakilpailua Joensuussa.

Sunnuntaina ohjelmassa on Etelä-Suomen osakilpailu, joka pelataan Sata-Tenniksen järjestämänä Helsingin Laajasalossa. Åbo Lawn-Tennis Klubb puolestaan isännöi Kaarinassa miteltävää Lounais-Suomen osakilpailua.

Tykkimäki Tour, 25.11.2017, Hämeenlinna (Keski-Suomi)

Tykkimäki Tour, 25.11.2017, Oulu (Pohjois-Suomi)

Tykkimäki Tour, 25.11.2017, Joensuu (Itä-Suomi)

Tykkimäki Tour, 26.11.2017, Helsinki (Etelä-Suomi)

Tykkimäki Tour, 26.11.2017, Kaarina (Lounais-Suomi)

Teksti: Matti Heikkinen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Cinia JGP -kilpailusarja… →