Kosonen ja Timonen Finnish Junior Tour -osakilpailuvoittoihin Meilahdessa

31.3.2014  |  10:16

 

Kevään abiturientti Smashin Mika Kosonen osallistui vuoden toiseen Finnish Junior Tour -turnaukseen, joka pelattiin 28.-30.3. Meilahden liikuntakeskuksessa, Helsingissä HLK:n järjestämänä.
Ykköseksi sijoitettu Mika eteni vaivatta 32:n pelaajan kaaviossa loppuotteluun kukistamalla HVS:n Petro Parhialan ja Caius Blomqvistin, GVLK:n Kasper Ekin ja kolmanneksi sijoitetun TaTS:n Pyry Hyrkkösen suoraan kahdessa erässä. Loppuottelussa Mika kohtasi viidenneksi sijoitetun HVS:n Aaro Pölläsen, joka oli pudottanut puolivälierissä kakkossijoitetun TVS:n Leevi Säätelän ja välierissä nelossijoitetun seurakaverinsa Julius Kaverisen. Finaalissa Aaro vei ensimmäisen erän 6-3, mutta sen jälkeen voittajasta ei ollut epäselvää; Mika vei toisen erän 6-1 ja kolmannen 6-0.
Nelinpelin finaalissa TaTS:n Pyry Hyrkkönen ja Pauli Partinen voittivat TVS.n Eero Antosen ja Leevi Säätelän. Tourin kärjessä kahden osakilpailun jälkeen ovat Smash-Kotkan Boris Chernov ja Mika Kosonen 12 pisteellään, Smash-Kotkan Valtteri Ahdilla on yhdeksän pistettä ja Aaro Pölläsellä kahdeksan pistettä.

Timonen tyttöjen osakilpailuvoittoon

13 tyttöä lähti tavoittelemaan tyttöjen toisen osakilpailun voittoa. Kisan hahmoksi nousi Smashin Kristina Parviainen, joka pudotti tiukoissa otteluissa ensimmäisellä kierroksella nelossijoitetun HVS:n Lila Humalojan, puolivälierissä OVS:n Monica Malisen ja välierissä ykkössijoitetun TaTS:n Tanja Tuomen.
Finaaliin Kristina sai vastaansa kakkossijoitetun TaTS:n Roosa Timosen, joka oli voittanut puolivälierissä kolmessa erässä HVS:n Nanette Nylundin ja välierissä seurakaverinsa, kolmossijoitetun Milka-Emilia Pasasen.  Roosa vei loppuottelun vakuuttavin luvuin 6-1, 6-3.
Nelinpeliluokkaan ei tullut riittävästi ilmoittautumisia.
Roosalle tämä oli ensimmäinen tourin kilpailu. Voitto toi hänelle 12 pistettä, mutta kaksi pistettä ylempänä pistetilastossa on Kotkan JFT:n voittanut Nanette Nylulund. Kristina Parviainen on tilaston kolmonen ja hänen jälkeensä kahdeksassa pisteessä ovat Lila Humaloja ja Milka-Emilia Pasanen.

Finnish Junior Tourin kolmas osakilpailu, alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut, on Tampereella 6.-8.6.

Finnish Junior Tour 2014
2.osakilpailu
28.-30.3.2014 Meilahden liikuntakeskus, Helsinki
Järj: HLK

Luokkien loppuottelutulokset
P2p Mika Kosonen Smash – Aaro Pöllänen HVS 36 61 60
P4p Pyry Hyrkkönen/Pauli Partinen TaTS – Eero Antonen/Leevi Säätelä TVS 60 61
T2p Roosa Timonen TaTS – Kristina Parviainen Smash 61 63

Mika Kosonen

Roosa Timonen

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomen ja Bosnia… →