Suomen ja Bosnia ja Hertsegovinan joukkueet valmistautuvat Talissa

1.4.2014  |  16:50

Suomen DC-joukkue piti mediatilaisuuden tiistaina Talissa, vas. Henri Kontinen, Juho Paukku, Henrik Sillanpää
ja kapteeni Kim Tiilikainen.Vatsatautia poteva Jarkko Nieminen lepäili tiistaina hotellissa.

 

Odottavaisin mielin olivat tulevan Davis Cup -ottelun Suomi – Bosnia jaHertsegovina joukkueiden kapteenit Kim Tiilikainen ja Aljosa Piric tiistainaTalissa, jossa joukkueet valmistautuvat viikonlopun koetokseen.
Suomen ykköstykki Jarkko Niemisellä (ATP 45) oli edellisyönä mennyt vatsasekaisin ja hän joutui jättämään tiistain harjoitukset väliin.
-Jarkko lepää varmuuden yksi yhden päivän ja uskon, että hän pääsee treeneihinkeskiviikkona, totesi  kippariTiilikainen. – Jarkolla ei ole kuumetta eikä muuta hälyttävää.
Suomen muu joukkue, Henri Kontinen (ATP 4p 70), Juho Paukku (ATP 1455) jaensikertalainen Henrik Sillanpää (ATP 714) ovat hyvässä iskussa. 
Kontinen oli kuusi vuotta sitten viimeisenä juniorivuonnaan samassa ITF:nvalmennustiimissä Mirza Basicin kanssa ja on kohdannut vuonna 2010 DamirDzumhurin. Kim Tiilikaisen puolalaisvalmennettava Jerzy Janowicz (ATP 21)hävisi Mirza Basicille viime kesänä Hallen ATP-turnauksessa ruoholla.
Siinä siis suomalaisten kokemukset tulevasta vastustajasta, jonka he kohtaavatnyt ensimmäisen kerran.
Koko Bosnia ja Hertsegovinan joukkue – Damur Dzumhur (ATP 158), Mirza Basic(ATP 221), Tomislav Brkic (ATP 442) ja Nerman Fatic (ATP 805) sekä kapteeniAljosa Piric – on ensimmäistä kertaa Suomessa.
-Talin alusta on kaikille pelaajillemme sopiva, ei hidas muttei liian nopeakaan,totesi kippari Piric. – Joukkueemme on hyvässä iskussa ja valmis kovaanotteluun. Sellainen tästä varmasti tulee.

Ottelu on Davis Cupin Eurooppa-Afrikan II ryhmän toistakierrosta. Suomi voitti ensimmäisellä kierroksella 31.1.-2.2. Bulgarian 3-2,Bosnia ja Hertsegovina Kreikan 3-1.
Suomi – Bosnia ja Hertsegovina -ottelun voittaja etenee 12.-14.9. pelattavallekolmannelle kierrokselle, jolla se kohtaa Centurionissa, Etelä-Afrikassa4.-6.4. pelattavan ottelun Etelä-Afrikka – Liettua voittajan. Hävinneenjoukkueen ottelut tämän vuoden Davis Cupissa päättyvät tähän ja se jatkaa ensivuonna II ryhmässä. Kolmannen kierroksen voittaja nousee Eurooppa-Afrikan Iryhmään kaudelle 2015.

 

Otteluaikataulu
Perjantai 4.4.2014

15.40 Joukkueiden esittely
16.00 Ensimmäinen ottelu (Toisen joukkueen ykkönen kohtaa toisen joukkueenkakkosen)
n 20 minuutin tauko, jonka jälkeen
toinen ottelu (Toisen joukkueen ykkönen kohtaa toisen joukkueen kakkosen)

Lauantai 5.4.2014
14.50 Joukkueiden esittely
15.00 Nelinpeliottelu 

Sunnuntai 6.4.2014
13.00 Ensimmäinen ottelu (Joukkueiden ykköset kohtaavat)
n 20 minuutin tauko, jonka jälkeen
Toinen ottelu (Joukkueiden kakkoset kohtaavat)

Bosnia ja Hertsegovinan joukkue, alarivi vas. kapteeni Aljosa Piric, Damir Dzumhur ja Nerman Fatic, ylärivi
vas. Mirza Basic ja Tomislav Brkic.

Jaa:

Seuraava uutinen: Emma Laineesta Suomen… →