Korjattu tasoluettelo julkaistu Tennisässässä

19.5.2016  |  11:11

 

Suomen Tennisliitto ry julkaisi korjatun tasoluettelon 17. toukokuuta 2016. Samalla pisteet ja uudet tasot päivitettiin pelaajatietoihin. 

– 6. toukokuuta 2016 julkaistussa tasoluettelossa oli Tennisässän ongelmien vuoksi virheitä pistelaskennassa. Pahoittelen tilannetta ja sen synnyttämiä haasteita, STL:n kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen sanoo.

Ulkokauden sarjatenniksessä tulee nyt noudattaa uutta tasoluetteloa pelaajajärjestystä määriteltäessä. 20.-22. toukokuuta pelattavissa kilpailuissa saattaa olla pelaajia väärissä luokissa tai väärin sijoitettuna aiemman tasoluettelon virheellisistä tiedoista johtuen, sillä ilmoittautumiset ja arvonta on tehty toukokuun alun luettelon mukaan. 27.-29. toukokuuta noudatetaan kaikkialla uutta listaa.

Uudessa tasoluettelossa on muutettu pelaajamääriä per luokka. Esimerkiksi naisten C-luokkaa on pienennetty ja pelaajia siirretty D-luokkaan.

–  Arvontaominaisuus toimii nyt uuden tasoluettelon mukaisesti. Pisteet muodostuvat siten, että lasketaan yhteen vastustajan taso x kierroskerroin + oma taso. Tasoilla ei ole siis kiinteitä pisterajoja, vaan ne muodostetaan jokaiseen luetteloon uudelleen, Törnroos-Heinonen kertoo.

 

Muutokset uudella listalla:

o   12 voittotulosta, minimijakaja 4

o   Tennisliigan ja SM-liigacupin kerroin 1.1 ja 1-divisioonan kerroin 1,05

 

Tietoa pistelaskennasta: https://www.tennisassa.fi/uploads/PISTEIDEN%20LASKENTA%20ON%20MUUTTUNUT%202016.pdf

Jaa:

Seuraava uutinen: Ohjeita Tykkimäki Mini-… →