Ohjeita Tykkimäki Mini- ja miditennis Tour Mastersiin – tervetuloa!

19.5.2016  |  13:50

 

  

 

Alla tarkennettua tietoa Tykkimäki mastersista, jonka ilmoittautumisaika on jo päättynyt.

 

AIKA:

Minitennis pelataan la 28.5.2016 klo 10 alkaen. (arvioimme että kilpailu loppuu klo 15 mennessä)

Miditennis pelataan poikien osalta su 29.5.2016 klo 9.30 alkaen. Tyttöjen miditennispelaajien tulee olla paikalla su 29.5.2016 klo 11.30. Ottelut aloitetaan kun poikien ottelut on saatu pelattua siihenpisteeseen että kenttiä alkaa vapautumaan.

Kilpailu aloitetaan lauantaina ja su klo 9.30 sekä klo 11.30 yhteisillä tilaisuuksilla.

 

PAIKKA:

Kouvolan tennishalli.

Tervalepäntie 3, 45100 Kouvola

 

KILPAILUNJOHTAJA:

Kilpailunjohtajana toimii Pasi Ahti. Puh. 041-5022762.

 

OSALLISTUMISMAKSU:

Minitennis 15e ja miditennis 20e. Kilpailumaksu maksetaan käteisellä kilpailutoimistoon.

 

KAAVIOT JA PELITAPA:

Kaikki luokat tullaan pelaamaan siten, että pelaajat jaetaan paikan päällä alkulohkoihin (suuntaa antavasti neljän pelaajan lohkoihin). Jokaisesta lohkosta menee jatkoon kaksi parasta pelaajaa jotka pelaavat cup-kaavion. On erittäin tärkeää kaavioiden tekemisen kannalta, että olet ajoissa paikalla!

 

PELITAPA:

MINITENNIS: 

Pelaajat jaetaan alkulohkoihin ja tämän jälkeen pelataan jatkoon pääsevien kesken cup-kaavio lopullisista sijoituksista. Minitennis pelataan soft-pallolla. Minitenniskentät rajataan tenniskentille.

Ottelut pelataan 15 pisteeseen, aloittaen ottelu tilanteesta 3-3.

 

MIDITENNIS: 

Pelaajat jaetaan alkulohkoihin ja tämän jälkeen pelataan jatkoon pääsevien kesken cup-kaavio lopullisista sijoituksista. Yksi tenniskenttä jaetaan kahdeksi midikentäksi. Kaksi paria pelaavat siis samaan aikaan yhdellä tenniskentällä. Tarkka ohje pelitavasta annetaan alkuinfossa. Pallona on oranssi pallo.

Midiotteluissa pelataan 10-tiebreak eriä joita pitää voittaa kaksi voittaakseen ottelun. 

 

PALKINNOT:

Osallistumislahja: Kaikki pelaajat saavat osallistumislahjana paidan. Osallistumislahjan voi hakea ilmoittautumisen yhteydessä. 

Palkinnot:
Neljä parasta/luokka palkitaan Tykkimäki lahjakortein ja pokaalein. Pelaajille järjestetään päivän lopuksi yhteinen palkintojenjako.

Arvonta: Kaikkien osallistuneiden pelaajien toivotaan jäävän yhteiseen palkintojenjakoon. Kaikkien palkintojenjakoon osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.

 

KUVAUSLUPA:

Kilpailun aikana otetaan valokuvia ja videokuvaa. Mikäli pelaajan vanhempi ei kiellä kuvaamista etukäteen, on Tennisliitolla ja Tykkimäellä oikeus käyttää kuvattua materiaalia kanavissaan (esimerkiksi Tennislehti). 

 

KANTTIINI

Hallilta on kanttiini josta saa pelipäivän aikana pientä purtavaa.

 

TYKKIMÄEN HUVIPUISTO:

Mastersin yhteydessä teillä on oivallinen tilaisuus käydä nauttimassa päivästä Tykkimäellä. Useimmilla teistä onkin jo osakilpailujen menestyksen kautta Tykkimäki lahjakortti. Alla olevasta linkistä saatte huvipuistosta ja sen aukioloista lisää tietoa: http://www.tykkimaki.fi/ 

 

Iloisin mielin Kouvolaan!

 

Tennisterveisin,

Raisa Törnroos-Heinonen

 

Tennisliitto, kilpailupäällikkö

Jaa:

Seuraava uutinen: Henri Kontinen LähiTapiola… →