Kontiselle uran 20:s ATP-turnausvoitto – tuorein tuli Queen’s Clubin nurmella

24.6.2018  |  22:14  |  Raportit

Henri Kontinen ja John Peers voittivat Lontoon Queen’s Clubin ATP 500 -kilpailun kaadettuaan nelinpelin loppuottelussa Jamie Murrayn ja Bruno Soaresin 6-4, 6-3. Ottelu kesti vain tunnin ja 52 sekuntia.

Kontinen ja Peers voittivat edellisen kerran ATP-kilpailun tammikuussa Brisbanessa. He löysivät pelivireen jälleen toukokuussa Rooman ATP Mastersissa ja etenivät kesäkuun alussa Ranskan avoimissa puolivälieriin.

– Tulemme jossain vaiheessa todennäköisesti häviämään muutaman ottelun, mutta meillä on varma olo nyt. Me vain pelasimme hyvin, Kontinen kommentoi tiimin voiton salaisuutta ATP World Tourille.

Tuorein voitto irtosi nurmella, mikä lupaa erittäin hyvää viikon kuluttua alkavaan Wimbledoniin. Viime vuonna suomalais-australialainen pari ylsi Wimbledonissa välieriin.

– Tämä merkitsee meille paljon. Se, että pystyimme tulemaan nurmelle, pelaamaan neljä todella hyvää ottelua ja voittamaan, on todella lupaavaa ja antaa meille runsaasti itseluottamusta Wimbledonia ajatellen, Peers kommentoi ATP:lle.

Kontinen ja Peers ovat voittaneet yhdessä 12 ATP-turnausta. Kontisella on titteleitä nyt kaikkiaan pyöreät 20.

Kuva: Julian Finney/Getty Images

Jaa:

Seuraava uutinen: KAMU-mobiilipalvelu puhtaan urheilun… →