Kontinen-Zheng Ranskan avointen välierään: ””Meillä oli osuma kohdallaan”

1.6.2015  |  20:00

 Suomen Henri Kontinen ja Kiinan Jie Zheng etenivät Ranskan avointen sekanelinpelin välierään voittamalla Yung-Jan Chanin ja John Peersin 6-4, 6-4. Kontinen-Zheng ehti johtaa toista erää jo 4-0.

– Matsi oli ihan hyvin hallinnassamme koko ajan. Murtoja tulee sekanelinpelissä yleensä enemmän kuin miesten nelinpelissä, joten tilanteet vaihtelevat ehkä vähän helpommin, Kontinen kommentoi Pariisista.

Zheng ja Chan ovat toisilleen hyvinkin tutut pelaajat, sillä he pelaavat naisten nelinpeliä yhdessä. Kontinen puolestaan tuntee Peersin otteet miesten nelinpelistä.

– Tämä oli toistaiseksi paras matsi meiltä. Oli tosi rentoa ja hauskaa pelata. Meillä molemmilla oli osuma kohdallaan.
Seuraava vastus kaksikolle löytyy huomenna pelattavasta puolivälierästä L. HradeckaM. Matkowski vastaan T. BabosA. Peya. Välierän vuoro on keskiviikkona.
Myös Patrik Niklas-Salminen oli voitokas Pariisissa, kun hän kaatoi poikien nelinpelissä norjalaisen Viktor Durasovicin kanssa Korean parin Seong-Chan Hongin ja Yunseong Chungin 7-6 (7-3), 6-2. Samalla Niklas-Salminen sai mehukkaan revanssin eilisestä, jolloin hän hävisi niukasti kaksinpelinsä Hongia vastaan. 
– Olen tosi tyytyväinen tähän päivään. Syöttö kulki ja verkkopeli toimi. Pelasimme hyvin yhteen. Varsinkin toinen erä meni jopa yllättävänkin helposti meille, Niklas-Salminen iloitsi paikasta toisella kierroksella.

Jaa:

Seuraava uutinen: Huippuvalmentajakoulutuksen haku käynnissä… →