SEB JGP tuo nuoret lupaukset TaTS:in ammattilaisareenalle

1.6.2015  |  10:25

 

SEB JGP:n kolmas osakilpailu pelataan 1.-6. kesäkuuta Tampereella. 10-16-vuotiaat pääsevät pelaamaan samoilla massakentillä ja käyttämään samoja pukuhuoneita kuin Tampereen Tenniskeskuksen reilun kuukauden kuluttua kansoittavat ATP- ja ITF-pelaajat.

– Tampere on isojen kisojen tenniskeskus, jossa puitteet ovat viimeisen päälle kunnossa. Punttisali ja muut tukipalvelut toimivat. Nyt nuoremme saavat avata kesäkauden tällä päänäyttämöllä, Suomen Tennisliiton kilpailupäällikkö Raisa Törnröös-Heinonen kertoo Tampereelta.

Suomen alkukesä on tunnetusti ailahteleva, ja kovaa tuulta sekä sadetta saattaa ryöpsähdellä tällä viikolla SEB JGP -pelaajienkin niskaan.

– Tähänkin on Tampereella varauduttu. Aikataulut pitävät ja pelit siirretään halliin, mikäli sade yltyy häiritseväksi, Törnroos-Heinonen kehuu TaTS:in organisaatiota ja kilpailunjohtaja Hannu Granrothia.

 

Kilpailuviikko huipentuu toki kaikissa ikäluokissa välieriin ja finaaleihin, mutta ensimmäinen palkinto jaetaan jo alkuviikosta. SEB palkitsee kilpailun alussa ja lopussa Fair Play -pelaajan. Lisäksi kisassa arvotaan tuotepaketteja.

– Odotan Tampereen kilpailulta tasokasta tennistä ja iloista yhdessäoloa. Osanottajia on lähes yhtä paljon kuin viime vuoden SM-kilpailussa, jossa kaavio oli avoin. Startteja on luvassa 361, Törnroos-Heinonen iloitsee.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen-Zheng Ranskan avointen… →