Kontinen/Struff taipui Australian avointen puolivälierässä – Kontinen/Dabrowski sekanelinpelin puolivälieriin

28.1.2020  |  04:47  |  Raportit

11. sijoitetut yhdysvaltalainen Rajeev Ram ja brittiläinen Joe Salisbury päättivät Henri Kontisen ja Jan-Lennard Struffin taipaleen Australian avointen puolivälieriin 4-6, 4-6. Sen sijaan Kontinen ja Gabriela Dabrowski etenivät sekanelinpelin puolivälieriin.

Pienten marginaalien ottelu – Ram/Salisbury vahvempia kahden murron turvin

Ottelu sai jännittävän alun, kun Kontisen avaussyöttövuorosta tuli pitkä ja vastustajat pääsivät yrittämään murtoa. Murtoa ei kuitenkaan nähty ja tämän jälkeen mentiin ilman murtomahdollisuuksia aina erän kahdeksanteen peliin asti. Kontinen/Struff pääsi yrittämään murtoa 5-3 johtoon, mutta ei onnistunut siinä ja tilanteeksi kirjattiin 4-4. Heti perään tapahtui, kun Ram/Salisbury mursi Kontisen syötön ja piti omansa vieden avauserän 6-4.

Suomalais-saksalaisparin vaikeudet jatkuivat toisen erän alkuun, kun Struffin syöttö murrettiin heti kärkeen. Erän toisessa pelissä nähtiin ikävä vaaratilanne, kun Kontisen peruslyönti osui lähietäisyydeltä Salisburya kasvoihin. Lyhyen tauon jälkeen ottelua pystyttiin kuitenkin jatkamaan. Seuraavat pelit edettiin ilman murtomahdollisuuksia. Tilanteessa 3-5 oli Ramilla ja Salisburylla ottelupallo Struffin syötössä, mutta saksalaisen komea rysty pitkin linjaa pelasti tilanteen. Sitten yhdysvaltalainen Ram asteli syöttämään otteluvoitosta ja tekikin sen tyylillä – Ram/Salisbury eteni näin välieriin luvuin 6-4, 6-4.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA | AUSTRALIAN AVOIMET

Kontisen ja Struffin ottelut jatkuvat reilun viikon kuluttua, kun luvassa on Rotterdamin ATP500-turnaus 10.-16.2.

Kontinen/Dabrowski sekanelinpelissä kahdeksan parhaan joukkoon

Tappiollisen nelinpelin puolivälierän jälkeen asteli Kontinen vielä kentälle yhdessä kanadalaisen Gabriela Dabrowskin kanssa. Pari kohtasi sekanelinpelin toisella kierroksella australialaiset Matthew Ebdenin ja Jessica Mooren.

Tasainen kahden erän taisto kääntyi niukalla erolla suomalais-kanadalaisparin eduksi 7-5, 7-6(5). Kontinen ja Dabrowski kohtaavat puolivälierässä voittajat ottelusta: [6] Latisha Chan/Ivan DodigAndreja Klepac/Edouardo Roger-Vasselin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Nylund linjatuomarina ATP-… →