Kontinen ja Watson sekanelinpelin välierään: ”Olen iloinen, että otteluni jatkuvat”

13.7.2017  |  23:25

Kuva: Jesse Väänänen.

Henri Kontinen ja Heather Watson selviytyivät Wimbledonin sekanelinpelissä neljän parhaan parin joukkoon voitettuaan Intian Rohan Bopannan ja Kanadan Gabriela Dabrowskin 6-7, 6-4, 7-5. Perjantain välierässä Kontinen ja Watson saavat vastaansa toiseksi sijoitetun parin Bruno Soares(Brasilia)/Jelena Vesnina (Venäjä). Kontinen ja Watson voittivat Wimbledonin sekanelinpelimestaruuden viime vuonna.

– Olen iloinen, että otteluni jatkuvat täällä. Mutta ei sekanelinpelin menestys millään tavalla korvaa sitä, että hävisimme nelinpelissä. Ne ovat kaksi täysin eri asiaa, Kontinen sanoi.

Puolan Lukasz Kubot ja Brasilian Marcelo Melo voittivat Kontisen ja John Peersin viiden erän päätteeksi 6-3, 6-7, 6-2, 4-6, 9-7.

– Meillä oli viidennessä erässä muutamia puolipaikkoja, mutta emme onnistuneet käyttämään niitä. Aina sitä haluaa voittaa turnauksen, mutta tappio on vain pakko hyväksyä, torstain kahdessa ottelussa yhteensä viisi tuntia ja 32 minuuttia urakoinut Kontinen kommentoi.

Finaaliin edenneet Kubot ja Melo ovat loistaneet voittamattomina ruohokentillä tällä kaudella. Melo nousee välierävoiton myötä nelinpelin maailmanlistan ykköseksi maanantaina julkaistavassa ATP-rankingissa.

Henri Kontinen/Heather Watson-Bruno Soares/Jelena Vesnina pelataan perjantaina kolmantena otteluna kentällä 1 (ensimmäinen ottelu alkaa kello 15).

Seuraava uutinen: Kontinen ja Watson… →