Kontinen ja Watson jälleen Wimbledonin finaaliin: ”Haluamme nauttia ja pitää hauskaa”

14.7.2017  |  23:53

Henri Kontinen juhli Heather Watsonin kanssa sekanelinpelin voittoa viime vuonna Wimbledonissa. Kuva: Peter van den Berg.

Henri Kontinen ja Iso-Britannian Heather Watson voittivat Brasilian Bruno Soaresin ja Venäjän Jelena Vesninan Wimbledonin sekanelinpelin välierässä 6-4, 6-7, 6-3. He puolustavat siis viimevuotista mestaruuttaan loppuottelussa.
Kontinen ja Watson olivat lähellä varmistaa voiton jo toisessa erässä, mutta Soares/Vesnina venytti ottelun kolmanteen erään voitettuaan katkaisupelin 8-6. Kaikkiaan energisesti pelanneet Kontinen ja Watson olivat ottelussa etenkin syöttöpelissä niskan päällä. Heillä oli yhteensä 14 läpisyöttöä.
– Ottelussa oli paljon jännittäviä palloja. Oli todella hauska olla kentällä, ja yleisökin selvästi nautti, Kontinen kommentoi.
– Heather palauttaa paremmin kuin minä. Hänen syöttönsä on tarkka ja matalapomppuinen, Kontinen kehui pariaan.
Sunnuntain finaalista Lontoossa on odotettavissa todellinen brittien kansanjuhla, sillä varmaa on, että mestaruus menee isäntämaalle. Kontinen ja Watson kohtaavat nimittäin ykköseksi sijoitetut Iso-Britannian Jamie Murrayn ja Sveitsin Martina Hingisin.
– Haluamme nauttia ja pitää hauskaa finaalissa, Kontinen summasi parin taktiikan.

Sekanelinpelin Wimbledon-finaali näkyy suorana maksuttomalta TV5-kanavalta. Selostajana Arne Six ja kommentaattorina Cinia Davis Cup Team Finlandin tuleva kapteeni Jarkko Nieminen.

Seuraava uutinen: Pasanen ja Kiiski… →