Kolme TEHO Sport Tennisliigan ottelua 3.-5.12. – Heliövaara ja Glasspool tähdittävät Sata-Tennistä

1.12.2021  |  12:46  |  Ennakot

TEHO Sport Tennisliigassa pelataan kolme erittäin mielenkiintoista ottelua 3.-5.12. Helsingin Laajasalossa otteluita tähdittävät Harri Heliövaara ja brittiläinen Lloyd Glasspool.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Pelaavat kaksinpelaajat ilmoitetaan alla näkyvistä kokoonpanoista. Kaksinpelaajat julkaistaan pelipäivien aamuina klo 9.00.

NAISTEN LIIGAKENTTIÄ HALLINNEET HVS JA SMASH ISKEVÄT YHTEEN TALISSA

Perjantaina klo 19.00 Talin Tenniskeskuksessa iskevät yhteen naisten liigakenttiä viime vuodet hallinneet helsinkiläiset kilpakumppanit HVS-Tennis ja Smash. Vierasjoukkue Smash on voittanut kaksi edellistä mestaruutta, mutta sitä ennen HVS nappasi kolme liigamestaruutta putkeen.

Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukon toisena ja kolmantena, eli vahvasti matkalla kohti mitalipelejä. HVS on Smashia neljä pistettä edellä ja yrittää nyt tarrata entistä vahvemmin sarjan kärkeen yhdessä Smash-Kotkan kanssa. Runkosarjan kaksi parasta saavat kotiedun välieriin, eli suuret panokset ovat jo nyt havaittavissa.

Viime kauden runkosarjassa Smash otti täyden pistepotin kotikentällään. Ottelua voit seurata Ruutu Urheilun kautta.

SATA HELIÖVAARAN JA GLASSPOOLIN JOHDOLLA TULIKUUMIA SMASH-KOTKAA JA TVS:AA VASTAAN

Miehissä on luvassa kaksi ottelua Helsingin Laajasalossa, kun Sata-Tennis isännöi lauantaina klo 17.00 Smash-Kotkaa ja sunnuntaina klo 12.00 TVS-Tennistä. Sata on sarjataulukossa kahdeksantena selvästi neljäntenä olevaa Smash-Kotkaa ja toisena majailevaa TVS:aa perässä, mutta se lähtee ennakkotietojen valossa ennakkosuosikkina kotiotteluihinsa.

Ammattilaispelaajat Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool saapuvat vahvistamaan joukkuetta molempiin otteluihin. Helpolla pisteet eivät varmasti irtoa, sillä vastassa ovat tulikuumassa vireessä olevat Smash-Kotka ja TVS. TVS on voittanut kaikki ottelunsa tällä kaudella ja Smash-Kotka on voittanut kolme viimeisintä otteluaan.

Viime kaudella TVS voitti ilman Heliövaaraa pelanneen Satan kotikentällään 3-1 sekä Smash-Kotka ja Sata tasasivat pisteet Kotkassa Heliövaaran tuodessa pisteen kaksinpelistä sekä osaltaan nelinpelistä.

3.12. klo 19.00 | Talin Tenniskeskus, Helsinki
HVS – Smash

4.12. klo 17.00 | Laajasalon Tennishalli, Helsinki
Sata – Smash-Kotka

5.12. klo 12.00 | Laajasalon Tennishalli, Helsinki
Sata – TVS

KOKOONPANOT

HVS
Emelie Gabran
Peppi Ramstedt
Stella Remander
Sade Scharlin
Aada Inna
Johanna Ranta-Aho

Smash
Elena Malygina
Ella Haavisto
Piia Suomalainen
Serena Hatakka
Alexandra Kåla
Laura Varsamäki

Sata
Lloyd Glasspool
Harri Heliövaara
Juuso Ojanen
Mikko Rouvala
Ilja Orre
Ville Tihveräinen

TVS
Eero Vasa
Santtu Leskinen
Tuomas Rikkonen
Tero Löytänä
Ville Liukko
Daniel Kotka

Smash-Kotka
Ivan Nedelko
Ville-Petteri Ahti
Vesa Ahti
Jussi Salmio
Valtteri Ahti
Emil Koskikuru

Jaa:

Seuraava uutinen: Cinia JGP Masters… →