Kiiski ja Ahti TEHO Sport Finnish Tourin kärkisijoitetut Vaasassa

25.4.2019  |  08:54  |  Ennakot

Tulevana viikonloppuna 26.-28.4. pelataan Vaasassa vuoden toinen TEHO Sport Finnish Tourin osakilpailu. Naisten sarjaan ei valitettavasti tullut riittävästi ilmoittautumisia, joten Wasa Tennis Clubin järjestämässä kilpailussa pelataan vain miesten kaksinpeli.

Miesten kaksinpelin avausosakilpailun voittanut Harri Heliövaara vetäytyi tulevasta kilpailusta, koska hänen pelit jatkuvat nelinpelin puolivälierissä Yhdysvalloissa ATP Challenger -turnauksessa. Miesten kaavion muodostavat 27 pelaajaa, joista korkeimmalle on sijoitettuina Suomen listan viides Lauri Kiiski (TaTS), kahdeksas Ville-Petteri Ahti (Smash-Kotka), kymmenes Masi Sarpola (JTS) ja yhdestoista Aleksi Tuukkanen (HVS).

Jyväskylän avauksessa kärkisijoitetuista pelaajista parhaiten pärjäsi Ahti, joka taipui Heliövaaralle loppuottelussa. Välierässä Ahti ja Kiiski kohtasivat toisensa ja tarjoilivatkin jyväskyläläisyleisölle tiukan kamppailun – Vaasassa miesten välinen koitos on mahdollinen loppuottelussa. Sarpola ylsi puolestaan kotikentällään puolivälieriin, jossa taipui Leevi Säätelälle (Smash-Kotka). Seitsemänneksi sijoitettu Säätelä ja kolmossijoitettu Sarpola arvottiin myös Vaasan kilpailussa samaan kaaviolohkoon ja he voivat kohdata jälleen puolivälierissä. Sijoitettujen pelaajien listauksen täydentävät Juho Paukku (Break Point), Roni Rikkonen (TaTS) ja Juuso Ojanen (KTS). Suomalaispelaajien lisäksi turnauksessa on mukana kaksi virolaispelaajaa Siim Troots ja Robin Parts.

KATSO KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Ottelut käynnistyvät perjantaina klo 15:30. Perjantain aikana pelataan ensimmäinen kierros ja lauantaina ovat vuorossa toinen kierros sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät klo 10:00 ja loppuottelu klo 14:00.

Jaa:

Seuraava uutinen: Luokkamestaruussarjan pistetilanne ja… →