Luokkamestaruussarjan pistetilanne ja tulevat osakilpailut

25.4.2019  |  09:24  |  Ennakot, Raportit, Seurat

Suosittua Luokkamestaruussarjaa on tämän vuoden osalta pelattu kahden osakilpailun verran. Pääsiäisviikonloppuna lähes 300 pelaajaa oli tavoittelemassa sisäkenttien B-E -luokkien SM-mitaleita Smash Centerillä Helsingin Myllypurossa – lue lisää turnauksesta täältä.

Ensimmäiset osakilpailut pelattiin helmikuussa Tampereella (B- ja E-luokka), Jyväskylässä (C-luokka) ja Helsingissä (D-luokka). Toisen osakilpailun myötä Luokkamestaruussarjaa on pelattu vuoden osalta kolmannes. Jäljellä on siis vielä neljä osakilpailua ja parhaiten menestyneet kutsutaan kauden päättävään Masters-turnaukseen 23.-25.11. Masters-turnaukseen pääsee kaksinpelissä vuoden aikana eniten pisteitä keränneet 16 pelaajaa. Nelinpelissä ja sekanelinpelissä mukaan kutsutaan 16 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa, jotka voivat valita parikseen pelaajan, jonka kanssa on pelannut kyseessä olevaa luokkaa kauden aikana Luokkamestaruussarjassa.

Pistetilannetta voit seurata Luokkamestaruussarjan sivulta täältä. Sivulla on muutakin yleishyödyllistä tietoa sarjasta sekä tulevat osakilpailut.

PISTETILANNE 2019

Sarja siirtyy ulkokentille 14.-16.6.

Kolmannet osakilpailut pelataan ulkokentillä kesäkuun puolivälissä 14.-16.6. Turnausjärjestäjinä ovat Vantaa (Valko-Pallo, B-luokka), Hyvinkää (Hyvinkään Tennisseura, C-luokka), Lempäälä (Lempäälän Tennisseura, D-luokka) ja Lohja (Lohja Tennis, E-luokka). Turnauksiin voi ilmoittautua mukaan jo nyt alla olevista linkeistä:

B-LUOKKA | VANTAA, V-P
C-LUOKKA | HYVINKÄÄ, HYTS
D-LUOKKA | LEMPÄÄLÄ, LETS
E-LUOKKA | LOHJA, LO-TE

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 17/2019 – →