Kerro: mikä on tennisunelmasi?

5.11.2021  |  11:38  |  Artikkeli, Raportit, Seurat

Suomen Tennisliitto juhlii 110-vuotista taivaltaan tänä vuonna ja tennistä on maassamme pelattu jo 140-vuotta.  Yhteinen matka on ollut pitkä ja yhdessä seurojen sekä pelaajien kanssa olemme saavuttaneet nykyisen asemamme. Suomalaispelaajat ovat menestyneet maailmalla uskomattoman hienosti vuosien varrella ja seuramme tekevät mahtavaa työtä lajiin innostamisessa sekä valmennuksen parissa. Tennis voi hyvin ja kasvaa – yhdessä enemmän, yhdessä menestyen!

Tenniksen suosio on kasvussa ja se näkyy moniuloitteisesti aina harrastajamäärien kasvusta huipputenniksen kiinnostavuuteen. Tennistä harrastetaan eri kohderyhmien parissa, naispelaajien kasvu on ollut merkittävää viimeisten vuosien aikana. Vuoden alussa alkoi myös uusi tenniksen strategia 2021-2024, joka tehtiin yhdessä seurojen kanssa.

On tenniksen aika. On meidän aika tehdä jotain suurta. On aika unelmoida, lähes kaikki on mahdollista. Syvät juuret mahdollistavat kurkottamisen korkealle, kuinka ylös uskallamme haaveemme nostaa?

110-vuotisjuhlan kunniaksi haemme yhteistä tennisunelmaa koko tennisyhteisöltä.

Kerro meille, mikä on sinun tennisunelmasi?

Vahvaan nykyhetkeen ja pitkään historiaan pohjaten haluamme kuulla ajatuksianne – visioitko uusia tapahtumia tai mahdollisesti haluaisitko nähdä suomalaisen kaksinpelin maailmanlistan kärkipaikalla? Olemmeko vahvemmin koko kansan laji jota aktiivisesti seurataan perheiden parissa? Vai jotain muuta, mikä on sinun unelmasi tennisyhteisölle?

Haluamme kartoittaa mikä on suomalaisen tenniksen kohokohta seuraavan vuosikymmenen aikana ja mitä kohti matkaa teemme yhdessä?

Tennisunelma

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Glasspool ja Vasa/Vasa… →