Viikkokatsaus 44/2021 – Hietaranta, Vasat, Niklas-Salminen ja Heliövaara voitokkaita

4.11.2021  |  21:02  |  Raportit

Suomalaiset ovat esiintyneet erinomaisesti ammattilaiskiertueen otteluissa. Tampereen kansainvälinen ITF-junioriturnaus edennyt loppukierroksille.

Ammattilaiskiertueella menestystä – Hietarannalle kova voitto

Villin kortin Viron $25,000 ITF-turnaukseen saanut Laura Hietaranta on ottanut tilaisuudestaan täyden hyödyn irti. Ilman WTA-rankingia oleva 17-vuotias suomalaisjuniori on edennyt kaksinpelin puolivälieriin ja nelinpelin välieriin yhdessä virolaisen Elena Malyginan kanssa. Kaksinpelissä Hietaranta on ottanut kaksi todella kovaa voittoa: avauskierroksella kaatui Bianca Turati (WTA-293) 6-3, 4-4 rtd ja toisella kierroksella viidenneksi sijoitettu Jodie Anna Burrage (WTA-222) 6-3, 1-6, 7-5. Perjantaisessa puolivälierässä klo 12.00 alkaen on vastassa Daria Lopatetska (WTA-481).

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | VIRO

Miesten ITF-kiertueella on myös nähty menestystä, kun Eero ja Iiro Vasa ovat kahden voiton turvin edenneet nelinpelin välieriin Israelissa sekä Patrik Niklas-Salminen on tuulettanut kahta voittoa matkallansa kaksinpelin puolivälieriin Espanjassa.

M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ISRAEL
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

Lisäksi Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool ovat napanneet kaksi voittoa ATP Challenger -turnauksessa Italiassa. Ykköseksi sijoitetut voittivat torstaisessa puolivälierässä parin Evgeny Donskoy/Mikhail Kukushkin 7-6(2), 6-4. Perjantaina on välierä isäntämaan paria Francesco Forti/Federico Gaio vastaan.

ATP CHALLENGER 80 | ITALIA – LIVESTREAM

Porsche Junior Team Finland: Remander, Biggs ja Martikainen kaksinpelin puolivälierissä Tampereen ITF-junioriturnauksessa.

Suomessa pelataan kolmatta viikkoa putkeen alle 18-vuotiaiden kansainvälistä ITF-junioriturnausta. Tampereella on käynnissä 4. kategorian turnaus ja perjantaina ovat luvassa kaksinpelien puolivälierät ja nelinpelien välierät klo 10.00 alkaen. Suomalaisista kaksinpelien kahdeksan parhaan joukossa ovat mukana tytöissä Stella Remander ja pojissa Juho-Eric Biggs sekä Otso Martikainen. Lisäksi nelinpelissä on finaalipaikkaa hakemassa Indrek Soome/Kacper Szymkowiak (POL).

J4 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | TAMPERE

Lisäksi junioreita on tällä viikolla pelaamassa alla olevissa paikoissa. Iida Heinonen/Emma Tuominen pelaavat nelinpelin loppuottelussa Espanjassa.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO
ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | ESPANJA

I-divisioonat jatkuvat 6.-7.11.

Suomen toiseksi korkeimman sarjatason, I-divisioona, ottelut jatkuvat tuhdilla kattauksella viikonloppuna 6.-7.11. Miehissä pelataan kymmenen ja naisissa kuusi ottelua. Runkosarjat ovat viikonlopun jäljiltä noin puolivälissä ja runkosarjat päättyvät naisilla 5.12. ja miehillä 19.12.

I-DIVISIOONA

Jaa:

Seuraava uutinen: Kerro: mikä on… →