Heliövaara/Glasspool ja Vasa/Vasa nelinpelien loppuotteluihin

5.11.2021  |  16:21  |  Raportit

Ammattilaiskentillä saadaan jännittää kahden eri nelinpelifinaalin osalta, kun Harri Heliövaara/Lloyd Glasspool ja Eero Vasa/Iiro Vasa ovat edenneet turnaustensa loppuhuipennuksiin.

Vasa/Vasa jahtaa toista ammattilaisturnausvoittoaan

Vasan veljekset voittivat elokuussa Virossa ensimmäisen kerran yhdessä nelinpelin $15,000 ITF-ammattilaisturnauksen. Nyt kaksikko on edennyt pykälää kovempi tasoisen $25,000 ITF-turnauksen finaaliin Israelissa.

Sijoittamattomat suomalaiset ovat voittaneet kolme ottelua ilman erätappioita. Avauskierroksella he voittivat ykköseksi sijoitetun parin Dan Added (FRA)/Daniel Cukierman (ISR) tylysti 6-2, 6-3, mikä avasi kaavion veljesparille. Perjantaisessa välierässä kaatui niin ikään vakuuttavasti israelilaispari Jonathan Baron/Ben Weintraub 6-3, 6-2.

– Yhteispelimme on sujunut hyvin ja ennenkaikkea olemme onnistuneet tärkeissä pisteissä. Suunnitelmamme ovat olleet selkeitä jokaiseen otteluun, mikä on ollut etumme. Ainoastaan syötön kanssa on ollut ajoittaisia ongelmia, mutta palautuspelimme ansiosta olemme onnistuneet ottamaan selvälukuisia voittoja, kommentoi Iiro.

– Nyt olemme olleet molemmat tasapaksuja kaikilla osa-alueilla. Kesällä Iiro oli enemmän takana ja minä verkolla, mutta nyt olemme pelanneet monipuolisemmin. Hyvin olemme täydentäneet toisiamme: jos toisella ei ole osunut, on toinen ottanut homman haltuun, täydensi Eero.

M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ISRAEL

Loppuottelussa on vastassa neljänneksi sijoitetut japanilaiset Naoki Nakagawa/Rio Noguchi. Ottelu pelataan lauantaina klo 10.00. Turnauksen aiemmat pääkentän ottelut ovat näkyneet ITF:n livestreamin kautta, joten finaalia voit näillä näkymin seurata streamin kautta.

LIVESTREAM

Heliövaara/Glasspool loppuotteluun paluuturnauksessaan

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool eivät olleet pelanneet yhdessä kuukauteen, mutta yhteinen sävel löytyi nopeasti. Ykköseksi sijoitettu kaksikko voitti perjantaisessa välierässä italialaisparin Francesco Forti/Federico Gaio 3-6, 6-4, 10-6 ja etenivät ATP Challenger -turnauksen finaaliin.

– On ollut siistiä pelata taas Lloydin kanssa. Tiedämme tosi hyvin mitä toinen kentällä tekee, ja pystymme yhä tuomaan uusia kuvioita peliimme, kun tiimityö syvenee entisestään. Tähän mennessä kisaa olemme kuitenkin pitäneet ihan parasta teräämme vielä piilossa, mutta hienoa, että finaalipaikka on totta perussuorituksellakin. Huomenna pitää kuitenkin varmasti kiristää ruuvia, jos meinaa taistella kisavoitosta, sanoi Heliövaara.

Loppuottelun alkamisaika ei ole vielä tiedossa ja vastustajaksi tulevat voittajat ottelusta [3] Radu Albot (MDA)/Artem Sitak (NZL) – Zdenek Kolar/Jiri Lehecka (CZE). Ottelua voit seurata veloituksetta ATP:n livestream-sivustolta.

ATP CHALLENGER 80 | ITALIA – LIVESTREAM

Kuva: ATP

Hietaranta ja Niklas-Salminen hävisivät kaksinpelien puolivälierissä

Upeasti puolivälieriin selviytynyt Laura Hietaranta hävisi perjantaisen puolivälierän ukrainalaiselle Daria Lopatetskalle (WTA-481) 2-6, 1-6 $25,000 ITF-turnauksessa Virossa. Hienon viikon pelannut Hietaranta oli myös nelinpelin välierässä yhdessä virolaisen Elena Malyginan kanssa.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | VIRO

Espanjassa oli myös Patrik Niklas-Salmisen (ATP-570) taipuminen kaksinpelin puolivälierässä ranskalaiselle Louis Dussinille (ATP-845) 3-6, 6-7(3).

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasat uran toiseen… →