Kaukovalta loppuotteluun Budapestissa – ”Välierä oli minulta taktisesti todella hyvä suoritus”

9.9.2023  |  13:20  |  Raportit

Davis Cup Finals -lopputurnaukseen valmistautuva Patrick Kaukovalta eteni jo loppuotteluun ITF-ammattilaisturnauksessa Budapestissa.

TUTUSTU MM-KISOIHIN

Kaukovalta (ATP-987) tiputti matkalla välieriin muun muassa toiseksi sijoitetun brasilialaisen Gabriel Decampsin (ATP-615); vahva vire jatkui välierässä, kun suomalaispelaaja voitti yhdysvaltalaisen Tyler Sticen (ATP-1184) 6-3, 6-4.

”Välierä oli minulta taktisesti todella hyvä suoritus. Tunnen vastustajan hyvin Yhdysvalloista yliopistotenniksestä; hän kuului collegen TOP10 pelaajiin. Tulin verkolle todella paljon ja voitin yli 90 % niistä pisteistä. Vaikka virheitäkin tein paljon, niin se ei haitannut kun vastustaja ei päässyt ollenkaan rytmiin ja tempooni mukaan. Yleisesti viikon aikana on myös ollut ailahtelevuutta, mutta olen ollut rohkea tiukoissa paikoissa ja se on palkittu”, kommentoi Kaukovalta.

Kaukovalta hakee ensimmäistä ITF-turnausvoittoaan kaksinpelissä; alkukesästä hän ylsi loppuotteluun Vaasassa. Sunnuntaisessa finaalissa tulee vastaan 18-vuotias israelilainen Ofek Shimanov (ATP-1006).

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | UNKARI

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Danilina sekanelinpelin mestareiksi… →