Katso Ruudusta nelinpelin näytösottelu: Kontinen/Heliövaara vs. Nieminen/Larsson

27.7.2020  |  16:41  |  Ennakot

Hangon Tenniskerho järjestää tiistaina 28.7. klo 12.00 nelinpelin näytösottelun, jossa kohtaavat huippunelinpelaajat Henri Kontinen/Harri Heliövaara ja lajilegendat Jarkko Nieminen/Magnus Larsson (SWE).

Yhden erän näytösottelu pelataan Hangon Tennisstadionilla ja sitä voit saapua seuraamaan paikan päälle tai seurata Ruutu Urheilun kautta. Tapahtumaan on aikuisille 10 euron sisäänpääsymaksu ja yleisöön mahtuu enintään 500 katsojaa. Ennakkolipunmyynti on ollut käynnissä Hangossa ja sieltä kerrotaan, että lippuja on jo myyty noin 200 – eli vielä mahtuu paikallekin. Lipputulot käytetään Hangon Tenniskerhon nuorten tennistoiminnan tukemiseen tavoitteena uusien harrastajien aktivoiminen.

KATSO NÄYTÖSOTTELU

Ottelu lähetetään yhden kameran fanikamera-tuotantona, jota ei ole selostettu.

Näytösottelussa kohtaavat nykyiset huippunelinpelaajat entinen maailmanlistan ykkönen 30-vuotias Kontinen (nelinpelin ATP-30) ja 31-vuotias Heliövaara (nelinpelin ATP-139) sekä heitä on vastassa suomalainen lajilegenda 39-vuotias Nieminen ja ruotsalainen 50-vuotias Larsson. Nieminen oli parhaimmillaan kaksinpelin ATP-listalla 13. vuonna 2006 ja Larsson oli 10. vuonna 1995.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ilmoittautuminen Junioreiden SM-liigacupiin… →