Ilmoittautuminen Junioreiden SM-liigacupiin ja Pajulahden TE-turnaukseen käynnissä

29.7.2020  |  09:51  |  Ennakot

Junioreiden SM-liigacup pelataan Hangossa 21.-23.8.2020 ja Pajulahdessa on vuorossa kansainvälinen Tennis Europe -turnaus alle 14- ja 16-vuotiaille 31.8.-6.9.2020.

Junioreiden kansainväliset ottelut jatkuvat Pajulahdessa

Tennis Europen junioriturnaukset palaavat koronatauon jäljiltä 31.8. alkaen. Heti ensimmäisellä turnausviikolla on Suomessa turnaus alle 14- ja 16-vuotiaille, kun Pajulahti järjestää Wilson Pajulahti Junior Tournament -kilpailun. Ilmoittautuminen turnaukseen on parhaillaan käynnissä päättyen 4.8.2020.

LISÄTIEDOT & ILMOITTAUTUMINEN | ALLE 14- JA 16-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE -TURNAUS, 3. KATEGORIA 

Tervetuloa SM-liigacupiin Hankoon 21.-23.8.2020

Junioreiden SM-liigacup pelataan toiveiden mukaisesti kaikkien ikäluokkien osalta Hangon Tennisstadionilla. Liigacupissa pelataan 11-, 13- ja 15-vuotiaiden sarjoissa – kyseessä on siis joukkuemuotoinen kilpailu. Samasta seurasta voi osallistua kuhunkin luokkaan useampia joukkueita. Joukkueet valitaan kilpailuun ikäluokan juniorirankingin mukaan, kuitenkin siten, että ensin otetaan kaikista seuroista yksi joukkue ja sen jälkeen toiset joukkueet.

Yksi sarjaottelu käsittää kaksi kaksinpeliä ja yhden nelinpelin. Luokat pelataan joko cup- tai lohkosysteemillä. Lohkoja käytetään, jos ilmoittautuneita joukkueita on 3-4. Kaikissa luokissa (mikäli cup-kaavio) pelataan jatkosarja, johon osallistuvat kaikki ko. luokan 1. kierroksen ottelun hävinneet joukkueet. WO lasketaan otteluksi.

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä ja päättyy 7.8. Ilmoittautumiset kilpailujohtaja Ville-Heikki Talvenmaalle sähköpostitse, fclabamba(at)hotmail.com. Seuroille on lähetetty aiheesta sähköpostia Tennisliiton toimesta. Lisätietoja antaa tarvittaessa kilpailujohtaja.

Valmentajien koulutustilaisuus:
Järjestämme perjantaina 21.8. valmentajille koulutustilaisuuden. Tilaisuudessa käydään läpi tenniksen kansainvälisiä vaatimuksia nuorten eri ikävaiheissa. Vaatimuksia verrataan päivän aikana nähtyihin otteluihin. Tilaisuudessa jaetaan myös materiaalia harjoitus- ja kilpailumääristä kansainvälisessä tenniksessä eri ikävaiheissa.

Tilaisuus järjestetään n. klo 18.00 otteluiden päättymisen jälkeen. Tilaisuuden vetävät Tennisliiton valmennus- ja koulutusvastaava Harri Suutarinen sekä Tennisliiton kansainvälinen konsultti Hvorje Zmajik Kroatiasta. Tilaisuus on maksuton.

Otteluiden tuomitseminen:
Kilpailussa pilotoidaan sitä, että kaikki pelaajat toimivat tuomareina. Jokaisen joukkueen jäsen sitoutuu kilpailussa tähän. Kaikissa otteluissa on siis tuomari. Tuomarointivastuut määritellään otteluohjelman yhteydessä. Toivomme, että joukkueiden kapteenit tukevat junioreita myös tuomarointitehtävissä, jotta kokemuksesta muodostuu pelaajille positiivinen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Rekry: viestintäpäällikön määräaikainen… →