Kaarinan ja Savitaipaleen ITF-turnaukset ovat alkaneet – Kosonen ja duot Rikkonen/Rouvala sekä Tiainen/Vesanen jatkoon

30.7.2018  |  17:46  |  Raportit

Tällä viikolla pelaavat miehet Kaarinassa ja naiset Savitaipaleella $15,000 ITF-ammattilaisturnauksia. Miehet aloittivat tänään pääsarjojen ottelut ja naiset aloittavat huomenna. Alla tilannekatsaus alkaneisiin turnauksiin.

Kosonen ja duo Rikkonen/Rouvala jatkoon Kaarinassa

Viime viikonloppuna pelattiin kaksinpelin karsinnat, joissa suomalaisista selvittivät tiensä pääsarjaan Mika Kosonen (kuvassa ylhäällä) ja Ilari Vesanen. Tämän päiväisessä pääsarjan ensimmäisen kierroksen ottelussa Kosonen eteni toiselle kierrokselle voittamalla Eero Vasan 5-7, 6-3, 6-2. Vesasen ja Verneri Tuomen oli puolestaan taipuminen italialaisille – Vesanen Ettore Capellolle kolmessa erässä 0-6, 6-1, 2-6 ja Tuomi Lorenzo Bocchille 1-6, 4-6.

Nelinpelissä hallitsevat Suomen mestarit Roni Rikkonen ja Mikko Rouvala jatkoivat hyvällä fiiliksellä ja tehokkaasti etenemällä puolivälieriin voitolla Mikael Purnesta (USA) ja Tuomas Rikkosesta eräluvuin 4-6, 6-2, 10-5. Myös toinen suomalaispari eteni puolivälieriin, kun Hermanni Tiainen ja Ilari Vesanen yllättivät kolmanneksi sijoitetut ruotsalaiset Linus Frostin ja Sam Taylorin 7-6, 7-6.

Kaksinpelin pääsarjassa ottelunsa ovat vielä aloittamatta toiseksi sijoitettu Patrik Niklas-Salminen, Otto Virtanen, Panu Virtanen, Ville-Petteri Ahti ja Patrick Kaukovalta – he pelaavat huomenna alkaen klo 10:00. Eli huomenna Kaarinaan kannustamaan suomalaisia!

KAAVIOT & OTTELUAJAT

Suomalainen, Orpana, Haavisto, Anttila, Minetti ja Ahti Savitaipaleella kaksinpelissä

Savitaipaleella on myös kaksinpelin karsinnat saatu pelattua. Suomalaisnaisista Venla Ahti joitui taipumaan karsinnan viimeisellä kierroksella, mutta onnekseen hän sai lopulta Lucky Loser -paikan huomenna alkavaan pääsarjaan. Ahtin lisäksi pääsarjassa nähdään Piia Suomalainen ja villit kortit saaneet Oona Orpana, Ella Haavisto, Alexandra Anttila ja Mariella Minetti.

Huomenna suomalaisista nähdään kentillä Ahti kaksinpelissä ja duot Ahti/Haavisto, Mariella Minetti/Martina Minetti sekä Anttila/Emmanuelle Girard (FRA) nelinpelissä. Suomalainen, Orpana, Haavisto, Anttila ja Minetti avaavat kaksinpeliurakkansa näillä näkymin keskiviikkona.

Tervetuloa Savitaipaleelle!

KAAVIOT & OTTELUAJAT

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen, Ahti, Kaukovalta… →