Jyväskylän JGP:ssä viihtyivät pelaajat, vanhemmat ja pikkusisarukset

23.1.2017  |  13:09

Vuoden 2017 Junior Grand Prix -kiertue starttasi viime viikonloppuna neljällä paikkakunnalla. 10-vuotiaiden ensimmäinen osakilpailu pelattiin Jyväskylässä (JTS), 12-vuotiaiden Turussa (TVS), 14-vuotiaiden Kaarinassa (ÅLK) ja 16-vuotiaiden Oulussa (OVS).

Jyväskylässä kilpailunjohtajana toiminut Ilkka Nyman kiitteli 10-vuotiaiden intoa ja käytöstä.

– Kisa sujui oikein hyvin. Jos meillä ennen oli kotikenttäetua siitä, että tiesimme pukeutua tarpeeksi lämpimästi, niin uuden hallimme myötä se poistui. Jopa katsomossa tarkenee tätä nykyä t-paidalla, Nyman naureskeli.

750 Luxin valaistus täydentää olosuhteita ja viereiset sulkapallokentät tarjoavat lisätilaa katsomolle sekä lasten viihdyttämiseen.

– Vanhemmat istuivat sulkapallokentälle pystytetyssä katsomossa. Näin ei tullut kiusausta neuvoa tai valmentaa lapsia, paitsi korkeintaan lähimmälle kentälle. Meillä oli jokaisella kentällä valvoja, joka ei tuomaroinut, mutta valvoi pelin kulkua. Törkeitä virheitä ei tullut. Kaksinpelien välierissä ja finaaleissa meillä oli istuvat tuomarit, Nyman iloitsi.

JTS oli panostanut myös pikkusisarusten viihdyttämiseen. Sulkapallokentillä sai pelata softista ja kokeilla taitoaan lyöntiseinää vastaan. Viereisen jäähallin keittiö tarjoili maistuvaa lounasta, joten hallilta ei tarvinnut suunnata ruokailemaan keskustaan.

– Sekä lapset että aikuiset vaikuttivat tyytyväisiltä ja jäi tunne, että he eivät kiitelleet vain kohteliaisuudesta, Nyman sanoo.

JTS palveli erinomaisesti myös penkkiurheilijoita, sillä se lähetti yhdeltä kentältä livestreamia Tennisliiton kanavan kautta. 

 

Junior Grand Prix’n pisteet: www.jgptennis.fi 

Seuraavat osakilpailut 31.3.-2.4.:

10-vuotiaat: Helsinki, Sata-Tennis

12-vuotiaat, samalla SM: Helsinki, Smash-Tennis

14-vuotiaat, samalla SM: Kaarina, ÅLK

16-vuotiaat, samalla SM: Helsinki, Smash-Tennis

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Australiassa loistava Ruusuvuori… →