Jarkko voitti Benjamin Beckerin Winston-Salemissa

19.8.2014  |  09:16

Jarkko Nieminen (ATP 54) otti ensimmäisen kierroksen voiton maanantaina illan viimeisessä ottelussa Winston-Salem Openissa, Pohjois-Carolinassa ATP250-turnauksessa. Hän kukisti Saksan Benjamin Beckerin
miesten kahdeksannessa keskinäisessä ottelussa luvuin 7-5, 6-4 ja johtaa niitä nyt 6-2.
Miehet ovat kohdanneet Winston-Salemin turnauksessa myös vuonna 2012, jolloin Jarkko voitti ottelun 6-3, 6-3.
Toisella kierroksella keskiviikkona Jarkko saa vastaansa joko neljänneksi sijoitetun Argentiinan Leonardo Mayerin tai Belgian David Goffinin, joka aloitti turnauksen karsinnasta. Goffin voitti turnauksen viimevuotisen voittajan, Itävallan Jürgen Melzerin 6-3, 6-4. Goffinin voittoputki siis jatkuu. Hän voitti neljän viikon aikana kolme ATP Challenger -turnausta, niistä viimeisin oli Aamulehti Tampere Open, ja ATP250-kisan Kitzbühelissa.
Jarkko on voittanut Mayerin tänä vuonna kolmessa erässä Bukarestissa, mutta koki tappion Goffinille Tampereen turnauksen loppuottelussa. Mayerin ja Goffinin ottelu on tiistaina klo 13.30 paikallista aikaa.