Ulkopelikauden sarjatennis

19.8.2014  |  09:24

Ulkopelikauden 2014 sarjatenniksen peliaika päättyy tänääntiistaina 19.8. Ässästä puuttuu vielä joitain sarjaotteluiden tuloksia. Kotijoukkueidentulee merkitä tulokset Ässään ke 20.8 klo 14 mennessä.

Mikäli joukkueilla on pelaamattomia sarjaotteluita,merkitään tulos Ässään 6-0, 6-0 ilman pelaajatietoja. Lisätietoja-kenttään tehdään merkintä luovutus.
Jos joukkue on luovuttanut kokonaisen sarjaottelun, joukkue saa 100 euronsakkomaksun/pelaamaton sarjaottelu. Mikäli yksittäinen sarjaottelu onpelaamatta, eikä voida todeta kumpi joukkueista on syyllinen pelaamattomuuteen,tuomitaan ottelu mitätöidyksi (0-0), eikä kumpikaan joukkue saa siitä pisteitä.Tällöin molemmille joukkueille tuomitaan sakkomaksu edellisen kohdanmukaisesti.
Mikäli joukkueella on ongelmatilanne tämä suhteen, pyydetään sitä ottamaanyhteyttä kilpailupäällikkö Raisa Törnroosiin sähköpostitse ke 20.8 klo 14mennessä.

Mikäli joukkueella on sarjakauden loppuessa pelaamatta kaksitai useampi kokonaista sarjaottelua, se  putoaaalemmalle sarjatasolle. Tämä ei poissulje muiden putoamista lohkosta.

Sakkomaksujen välttämiseksi joukkueet voivat pelatasarjaotteluita 31.8.2014 saakka ja merkitä ne Ässään. Ottelut aikavälillä20.8-31.8.2014 eivät kuitenkaan vaikuta nousukarsinta- tai putoamispaikkoihin.

Nousukarsinnat 29.-31.8.

Liiton toimisto ilmoittaa nousukarsintoihinmeneville joukkueille nousukarsintapaikoista viimeistään perjantaina  22.8.2014. Sääntöjen mukaan nousukarsintoihin ei pääse joukkue,jolla on yksikin kokonainen sarjaottelu pelaamatta. Nousukarsinnatpelataan viikonlopun 29.-31.8.2014 aikana.
Joukkueiden tulee ilmoittaa viimeistään ma 25.8 klo 14 sähköpostitsekilpailupäällikkö Raisa Törnroosille , kumpi joukkueista isännöinousukarsintaottelua. Mikäli joukkueet eivät pääse asiasta sopuun, kilpailupäällikköarpoo kotijoukkueen. Joukkueiden tulee myös ilmoittaa sarjaottelun pelipäivä. Joukkueidenon syytä varautua ottelua varten myös sisäkenttien käyttöön.

Nousukarsinnat pelataan yksittäisinä ottelupareina. Ottelutpelataan ja paremmuus määräytyy kuten sarjamuotoisessa sarjassa. Miesten sarjojennousukarsinnoissa pelataan kolme kaksinpeliä ja yksi nelinpeli, naistensarjojen karsinnoissa kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli.
Mikäli miesten ottelu päättyy 2-2, ratkaistaan paremmuus seuraavasti: 1)voitettujen ja hävittyjen erien erotus, 2) voitettujen ja hävittyjen pelien erotus.Jos vielä tämänkin jälkeen tilanne on tasan, pelataan uusintaottelupuolueettomalla kentällä.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Paula Joukanen jatkoon… →