Jarkko aloittaa DC-ottelun Suomi – Bulgaria perjantaina Talissa klo 16

30.1.2014  |  15:28

Bulgarian kakkospelaaja Alexander Lazovin (ATP 598) nimi nousi maljasta ensimmäisenä torstaina Talissa, kun arvottiin, millä ottelulla Suomen ja Bulgarian välinen Davis Cupin Eurooppa/Afrikan II ryhmän ensimmäisen kierroksen ottelua alkaa. Sääntöjen mukaan joukkueiden kakkoset kohtaavat toisen joukkueen ykkösen perjantaina: Lazov saa siten klo 16 vastaansa Jarkko Niemisen (ATP 36), Suomen ykkösen.
Niemisen ja Lazovin ottelun jälkeen kohtaavat Suomen kakkonen, Micke Kontinen (ATP 457), ja Bulgarian ykkösenä pelaava Dimitar Kutrovsky (ATP 472).
Nelinpeliin Suomen kapteeni Kim Tiilikainen nimesi Jarkko Niemisen (ATP-nelinpeliranking 107) ja Henri Kontisen (ATP-nelinpeliranking 103). Todor Enev puolestaan nimesi nelinpeliin Tihomir Grozdanovin (ATP-nelinpeliranking 1017) ja Kutrovksyn (ATP-nelinpeliranking 999).
-Lazov on meille tuttu, sillä sekä Micke Kontinen että Harri Heliövaara voittivat hänet, kun kohtasimme Bulgarian vuosi sitten Sofiassa, kertoi Suomen kapteeni Tiilikainen. – Kutrovsky on jo vieraampi kaveri.
Tiilikainen ei yllättynyt siitä, että Bulgarian kapteeni jätti korkeimmalle rankatun Tihomir Grozdanovin (ATP 409) nelinpeliin.
-Hän on luultavasti laskenut, ettei Lazovilla ole mahdollisuukia Jarkkoa vastaan perjantaina ja panostaa siihen, että Grozdanovilla ja Kutrovskylla voisi olla mahdollisuuksia yllättää Jarkko ja Henkka nelinpelissä, arveli Tiilikainen. – Jos sunnuntaina ottelu oli 2-2 ykkösten kaksinpelin jälkeen, hän heittäisi Grozdanovin Mickeä vastaan. Niin minä ainakin olisin hänen tilanteessaan tehnyt.
Tiilikainen on luottavainen oman joukkueensa suhteen.
-Pitkästä aikaa saatoin valita joukkueen kuudesta parhaasta ja terveestä pelaajasta, sanoi Tiilikainen. – Olemme jo vuosikausia kärsineet pelaajiemme loukkaantumisista ja sairastamisista, emmekä ole voineet esittää parasta osaamistamme Davis Cupissa.
Nyt näyttää paljon paremmalta, Jarkko Niemisen flunssakin näyttää olevan jo voitettu.

Davis Cup 2014
Eurooppa/Afrikan II ryhmä, 1.kierros
Suomi – Bulgaria
Pe 31.1. Talissa, Helsingissä

Klo 16 Jarkko Nieminen – Alexander Lazov
jonka jälkeen
Micke Kontinen – Dimitar Kutrovsky
La 1.2.
Klo 15 Henri Kontinen/Jarkko Nieminen – Tihomir Grozdanov/Dimitar Kutrovsky
Su 2.2.
Klo 13 Jarkko Nieminen – Dimitar Kutrovsky
jonka jälkeen
Micke Kontinen – Alexander Lazov

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomi – Bulgaria… →