IPP Openin ja OrtoLääkärit Openin villit kortit jaettu

15.11.2011  |  16:55

Harri Heliövaara, Micke Kontinen ja Herkko Pöllänen saavat järjestäjien myöntämän villin kortin IPP Openin pääsarjaan. 125.000$+H ATP Challengeriin neljännestä villistä kortista päätti kilpailun päätukija Gennadi Timtsenhko, joka atnoi sen Serbian Marko Djokovicille, ATP-rankinlistan ykkösen, Novak Djokovicin, pikkuveljelle.
-Viime vuonna jäin karsintojen toiselle kierrokselle, kertoi poikien ITF-rankingissa sijalla 32 oleva 17-vuotias Herkko Pöllänen.

21.-27.11. pelattavan IPP Openin rinnalla Talissa, Helsingissä käydään naisten 25.000$ ITF-turnaus, OrtoLääkärit Open. Sen pääsarjan villit kortit on myönnetty Emma Laineelle, Piia Suomalaiselle, Leia Kaukoselle ja Viron Anett Kontaveitille. Naisten kisoissa ennakkoon on ilmoitettava myös karsintojen villeistä korteista. Jaossa oli kuusi villiä korttia ja ne kaikki on annettu suomalaispelureille, Heini Saloselle, Nanette Nylundille, Mia Nicole Eklundille, Annika Sillanpäälle, Saana Saarteiselle ja Petra Piirtolalle.
IPP Open järjestetään nyt 11.kerran, OrtoLääkärit Open neljännen kerran. Ensimmäisen kerran kisat pelataan samanaikaisesti.
-Katsojille on paljon tarjottavaa, totesi kilpailujen johtaja Pekka Mäkelä. – Naisten kisaan on tulossa Viron Kaia Kanepi, jonka WTA-ranking on 34. Miesten kisassa on myös tasokas osanottajakaarti. Erityisesti ilahduttaa, että Jarkko Nieminen on mukana kaksinpelissä.
Jo tulevan viikonvaihteena Talissa pelataan kummankin turnauksen kaksinpelin karsintoja: IPP Openin karsinnat alkavat sekä lauantaina 19.11. että sunnuntaina 20.11. klo 10. OrtoLääkärit Openin karsinnat alkavat sunnuntaina.
-Otteluita pelataan vielä keskiviikkona viidellä kentällä, naisten turnausta kentillä 8 ja 9, miesten turnausta kentillä 3, 4 ja 10, kertoi Mäkelä. – Kummankin turnauksen loppuottelut ovat sunnuntaina 27.11.
Otteluiden tarkemmat ajat julkaistaan kilpailun aikana sen verkkosivuilla  

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Grani Tennis hakee… →